in ,

Ogromne gužve i na Pančevačkom i na Pupinovom mostu

Jutarnji špic, jaka kiša koja pada u pojedinim delovima grada i mokri kolovozi doveli su do stvaranja velikih gužvi u saobraćaju. Iz Beogradskog taksija kažu da većih zastoja nema, ali da je saobraćaj veoma usporen.

Gužve su na Autokomandi, zatim i na auto-putu, od Plavog mosta pa sve do „Sava centra“. Dok je na mostovima regularna gužva za ovo doba dana – rekli su iz ovog taksi udruženja.

Neki su čak pomislili da su možda taksisti poranili, pa ranije krenuli u blokadu ulica, ali to definitivno nije slučaj. Oni će i danas nastaviti sa protestima od 12.00, kao i prethodnih dana.

Sugrađane sa leve obale jutros u drastično usporili zastoji na oba mosta, i na Pančevačkom i na Pupinovom mostu.

Početak Pupina, jedno 2km gužva, pa se vi žalite na Pančevac. 😉 i to ide toliko sporo, a sve zbog semafora. – objavio je sugrađanin na Fejsbuku

Ni sugrađani koji su se uputili preko Pančevca nisu bolje prošli ovog jutra, bar prema njihovim komentarima na društvenim mrežama.

Krenula sam u 07.30 sa početne, tek smo izašli na Zrenjaninac, da li neko ko je krenuo ranije zna zašto je gužva veća nego ikad, stojimo u mestu faktički?

Ostaje da se nadamo da je dovoljno krenuti ranije, mada ni ova taktika više nije garancija da ćete na posao stizati na vreme.

Prohodnost saobraćajnica i mostova na levoj obali možete pratiti pitem kamera na našem portalu OVDE:

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zbog radova veliki broj ulica u Borči ostao bez struje

    Četvrti dan za redom taksisti nastavljaju sa blokadom grada