Počela obnova kuće u Borči
Počela obnova kuće u Borči

Počela obnova kuće porodice Šašić u Borči

u Vesti

Na muci se poznaju junaci. Nakon požara u kom je petočlana porodica Šašić u ulici Ovčanski put 93a u Borči, ostala bez krova nad glavom, tokom vikenda je počela obnova kuće uz pomoć gradske opštine Palilula i PKB-a.

Iako je građevinska sezona prošla, majstori ubrzano rade na sanaciji krova, ruše delove kuće koji su oštećeni u požaru i nadaju se da će postaviti krov pre novog snega.

Kada je u ponedeljak uveče ostala skoro bez smeštaja pošto su joj u požaru izgoreli krov i sprat kuće, a prizemlje poplavljeno tokom gašenja vatre, petočlana porodica Šašić iz Ovče nije ni slutila, kako kaže da ima toliko dobrih ljudi koji će joj pomoći.

Od eksera do krova

Predstavnica firme PKB je izjavila da su donirali građevinski materijal do eksera do krova, tako što su izvršili plaćanje građevinskoj firmi koja će isporučiti materijal, kao i to da radnici PKB pomažu oko obnove kuće. Inače je glava porodice Šašić zaposlen u PKB-u.

Takođe, predsednik gradske opštine Palilula je i sam naglasio da oni najbolje znaju kako je to kad gori kuća, jer je pre samo dva dana goreo krov na samoj opštini.

Ni članovi porodice Šašić ne kriju svoje oduševljenje, jer kako i sami kažu znaju da u državi vlada nemaština i da nema para.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji učestuvuju u obnovi kuće.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH