in

Pančevac ponovo svetli !

Smanjena kazna silovatelju sa Pančevačkog mosta!

Pančevački most – jedan od najstarijih mostova u Beogradu i do skoro jedini preko Dunava. Most preko kog svakog dana prolazi više hiljada ljudi. Most koji spaja naselja leve obale Dunava sa ostatkom Beograda.

Upravo taj most bio je skoro cele godine neosvetljen na jednom svom delu. Tačnije u smeru iz grada ka levoj obali prva polovina mosta nije imala uličnu rasvetu.

Pančevački most mrak, LOBI
Pančevački most u mraku, maj 2015.

Napokon je taj problem rešen i Pančevac ponovo svetli u punom sjaju !

Mi smo lobirali u vezi ovog problema. Kontaktirali smo nadležne službe i pokušavali da im objasnimo da je to jako veliki propust i da je ugrožena bezbednost na Pančevačkom mostu. Oni na žalost nisu imali sluha i taj problem su zanemarivali jedan dugačak period.

Naime, u toku lobiranja došli smo do informacije da su oštećene instalacije rasvete prilikom radova koje je izvršavalo JP „Železnice Srbije“ na Pančevačkom mostu i da su oni odgovorni za javnu rasvetu na samom mostu a ne JKP „Javna rasveta“.

Ovaj problem nije smeo ovoliko dugo da traje i nadležni treba da se zapitaju da li je to normalno. Apelujemo na njih da sledeći put ne dopuste da se ovoliko odugovlači sa rešavanjem ovako bitnog problema već da se odmah pristupi rešavanju problema.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Crna serija se nastavlja! Motociklista teže povređen

    Priznao ubistvo taksiste i sveštenika u Glogonjskom ritu

    Priznao ubistvo taksiste i sveštenika u Glogonjskom ritu