U Ovči tribina o čistim tehnologijama u poljoprivredi - www.lobi-info.rs

U Ovči tribina o čistim tehnologijama u poljoprivredi

2 minuta za čitanje

U utorak, 30. januara, u Ovči će biti održana tribina pod nazivom „Primena čistih tehnologija u poljoprivredi“, gde će se kao predavač pojaviti Mato Zubac, član Srpske akademije izumitelja i naučnika iz Novog Sada.

Ova tribina održaće se u utorak, od 18.00 do 20.00 časova, u prostorijama ekološkog udruženja Eur Burlan Federlong, u Ovči, na adresi Mihaja Emineskua 79, a ulaz je slobodan. 

Tribina će obraditi teme preparata za folijarno tretiranje poljoprivrednih kultura, koji doprinosi boljoj rodnosti, protiv suše i za zdraviji i bolji prinos, te magnetnog omekšivača vode i njegove primene u poljoprivredi, kao i na temu jeftinog navodnjavanja i veće sigurnosti.

Predavač Mato Zubac stručnjak je za obnovljive izvore energije, a uz nekoliko značajnih patenata, doprineo je i da na pravi način proradi oko pedesetak linija briketiranja, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Mato Zubac, član Srpske akademije izumitelja i naučnika

Kao stručnjak iz oblasti obnovljivih izvora energije nagrađivan je značajnim međunarodnim i domaćim priznanjima. Dugi niz godina radeći u ovoj oblasti realizovao je veliki broj projekata u oblasti zelene energije, energetskih postrojenja baziranih na upotrebi obnovljivih izvora energije i učestvovao kao saradnik i konsultant i predavač na mnogim međunarodnim i domaćim konferencijama i savetovanjima iz ove oblasti.

Ovo je prilika za dodatnu edukaciju, za sve sugrađane koji se bave poljoprivredom, bez obzira da li je to za njih posao ili hobi.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Kontrola zgrada bez upravnika od 29. januara

Sledaća priča

Besplatni pregledi i u domu zdravlja Palilula

Poslednje od Dešavanja