in

U Ovči tribina o čistim tehnologijama u poljoprivredi

U utorak, 30. januara, u Ovči će biti održana tribina pod nazivom „Primena čistih tehnologija u poljoprivredi“, gde će se kao predavač pojaviti Mato Zubac, član Srpske akademije izumitelja i naučnika iz Novog Sada.

Ova tribina održaće se u utorak, od 18.00 do 20.00 časova, u prostorijama ekološkog udruženja Eur Burlan Federlong, u Ovči, na adresi Mihaja Emineskua 79, a ulaz je slobodan. 

Tribina će obraditi teme preparata za folijarno tretiranje poljoprivrednih kultura, koji doprinosi boljoj rodnosti, protiv suše i za zdraviji i bolji prinos, te magnetnog omekšivača vode i njegove primene u poljoprivredi, kao i na temu jeftinog navodnjavanja i veće sigurnosti.

Predavač Mato Zubac stručnjak je za obnovljive izvore energije, a uz nekoliko značajnih patenata, doprineo je i da na pravi način proradi oko pedesetak linija briketiranja, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Mato Zubac, član Srpske akademije izumitelja i naučnika

Kao stručnjak iz oblasti obnovljivih izvora energije nagrađivan je značajnim međunarodnim i domaćim priznanjima. Dugi niz godina radeći u ovoj oblasti realizovao je veliki broj projekata u oblasti zelene energije, energetskih postrojenja baziranih na upotrebi obnovljivih izvora energije i učestvovao kao saradnik i konsultant i predavač na mnogim međunarodnim i domaćim konferencijama i savetovanjima iz ove oblasti.

Ovo je prilika za dodatnu edukaciju, za sve sugrađane koji se bave poljoprivredom, bez obzira da li je to za njih posao ili hobi.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kontrola zgrada bez upravnika od 29. januara

    Besplatni pregledi i u domu zdravlja Palilula