in

Optužen pedofil iz Koteža

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01
pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

Protiv Bajrama Jovanovića (56) iz Koteža koji je seksualno uznemiravao četvorogodišnju devojčicu, Prvo osnovno tužilaštvo je podiglo optužnicu.

Zbog sumlje da je 27. marta Bajrami Jovanović iz Koteža počinio zakonom nedozvoljene radnje nad četvorogodišnjom devojčicom ljubeći i pipkajući je, Prvo osnovno tužilaštvo je juče podiglo optužnicu.

Iako se dotični pedofil branio i pozivao se na to da je dugogodišnji alkoholičar, da je bolestan i da mu treba lečenje, sudski veštaci su procenili suprotno. Jovanoviću je produžen pritvor gde će mu uskoro biti i zakazano suđenje.

Video – snimak monstruma ključan dokaz

Bez obzira na to što se okrivljeni poziva na svoju neuračunljivost, sigurnosne kamere su zabeležile snimak na kojem se vidi kako ljubi u usta četvorogodišnju devojčicu što je ključni dokaz protiv monstruma.

Pokušao je da se opravda pred istražnim sudom da nije kriv ali ni to mu nije pomoglo sa obzirom na činjenicu da ga Optužni sud tereti i za preljubu osmogodišnje A.P. iz Zemun polja.

Da se podsetimo, Bajram Jovanović je u pritvoru od 31. marta jer je počinio nedozvoljene polne radnje nad četvorogodišnjom devojčicom, preti mu kazna od 6 meseci do pet godina zatvora.

Nadamo se da će sud najoštrije osuditi pedofila na maximalnu kaznu zatvora i primeniti skoro priznat “Marijin zakon” u kojem su pooštrene kazne za pedofile i silovatelje.


Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Humanitarna akcija za Magdalenu Matić

    Naša sugrađanka iz Koteža moli za pomoć

    Tuga: Magdalena Matić iz Koteža izgubila poslednju bitku

    Za dečiji osmeh, učestvujte u humanitarnoj akciji