in

Naša sugrađanka iz Koteža moli za pomoć

Humanitarna akcija za Magdalenu Matić
Humanitarna akcija za Magdalenu Matić

Magdalena Matić (34) iz Koteža pored zdravstvenih problema koje ima, moli da neko pomogne njenoj deci hranom i odećom.

Magdalena Matić živi u Kotežu sa mužem koji je srečani bolesnik sa četiri bajpasa, ćerkicama koje nemaju osnovne uslove za život. Pored svih problema sa kojima se nosi, obolela je od elefantijaze, mada to doktori još nisu ustanovili već nekoliko godina.

Iako je bila u bolnici na ispitivanju, zdravstveno stanje se pogoršalo, članak, ceo list i potkolenica su počeli da joj otiču, a lekari i dalje ne znaju od čega boluje.

“Uplašena sam! Posle dužeg vremena ispitivanja, lekari mi nisu dali tačnu dijagnozu, mogu samo da nagađam od čega bolujem.Noga mi je tvrda ko kamen, gori od temperature i boli me ko đavo kad gazim” – kaže naša potrešena sugrađanka Magdalena.

Deca žive u nehumanim uslovima

Magdaleni pored njene nepoznate i veoma uporen bolesti najteže pada što deca nemaju šta da jedu, ni šta da obuku. Žive od socijalne pomoći koja nije dovoljna da pokrije zdravstvene i životne potrebe. Kad se podeli na članove podice, nemaju za sve. Za slatkiše, kojih su deca željna nemaju dovoljno para mada ih u životu nisu ni probala.

Porodica Matić iz Koteža već duže vreme živi bez struje i vode. Žive u krajnjoj bedi, grejući vodu na šporetu kako bi se deca okupala u koritu. Hranu i garderobu teško nabavljaju, mada deca se ne stide da nose odeću sa smeća jer nemaju drugog izbora.

“Molim Vas, pomozite mi! Sigurna sam da mnogi imaju garderobu za bacanje, moja deca bi je rado nosila jer nemaju ništa”- rekla je Magdalena.

Žitelji Leve obale Beograda, pomozimo našoj sugrađanki! Vratimo im osmeh na lice jer naše malo njima će značiti puno!

Pomozimo našoj sugrađanki iz Koteža

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Poštovana,
    Radimo na tome da se organizuje skupljanje stvari u Mesnoj zajednici Kotež. Ako ne uspemo da se dogovorimo sa odgovornima onda ćemo Vam na mail poslati adresu.

Ukida se pretplata na RTS

Ukida se RTS pretplata, „Vaše pravo da platite ili ne“

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

Optužen pedofil iz Koteža