Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Novi Dom zdravlja u Borči dogodine

u Vesti od
Tara – T2

Danas je u Malom Mokrom lugu otvorena zdravstvena stanica u Malom Mokrom Lugu i tom prilikom su je posetili Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je taj dom zdravlja jedan od najsavremenijih objekata u Beogradu i u celoj Srbiji.

– Ovo je najsavremeniji dom zdravlja, ima dečije igrališta, a uskoro i pedijatriju i novu laboratoriju. Stomatologija već radi i sve ostale službe rade, a omogućeno je da invalidi priđu i da se nesmetano pregledaju – rekao je Lončar.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će otvaranjem “verovatno najmodernijeg doma zdravlja u Beogradu poboljšati primarnu zaštitu i poboljšavati kvalitet života bez obzira u kojoj opštini se živi u prestonici”.

Zanimljivo:  Inspekcija ipak naterala Aman da u Krnjači počisti za sobom!

On je najavio da će za mesec ili dva biti završen novi Dom zdravlja na Labudovom brdu, dok će sledeće godine biti izgrađeno jedno krilo Doma zdravlja u Obrenovcu, Dom zdravlja u Borči i ambulanta u Ugrinovcima.

Imovinskopravni odnosti koče radove

Podsećamo vas da su iz Sekretarijat za investicije u aprilu ove godine izjavili da radovi kasne zbog rešavanja imovinskopravnih odnosa vezanih za građevinsko zemljište.

Problem sa imovinsko-pravnim odnosima

I da ukoliko ne bude poteškoća i nabavke budu sprovedene za izbor projektanta i tehničke kontrole, a početkom 2018. godine i nabavke za izbor izvođača, radovi će moći da počnu najranije na proleće 2018. godine. Više o tome OVDE.

Možemo samo da zaključimo da ili gradonačenik nije upoznat sa potencijalnim problemima ili Sekretarijat za investicije nije upoznat sa obećanjem nadležnih!

Zanimljivo:  Podela besplatnih karata danas u CK "Vlada Divljan"
Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh