Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Novi Dom zdravlja u Borči dogodine

u Vesti od

Danas je u Malom Mokrom lugu otvorena zdravstvena stanica u Malom Mokrom Lugu i tom prilikom su je posetili Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je taj dom zdravlja jedan od najsavremenijih objekata u Beogradu i u celoj Srbiji.

– Ovo je najsavremeniji dom zdravlja, ima dečije igrališta, a uskoro i pedijatriju i novu laboratoriju. Stomatologija već radi i sve ostale službe rade, a omogućeno je da invalidi priđu i da se nesmetano pregledaju – rekao je Lončar.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da će otvaranjem “verovatno najmodernijeg doma zdravlja u Beogradu poboljšati primarnu zaštitu i poboljšavati kvalitet života bez obzira u kojoj opštini se živi u prestonici”.

Zanimljivo:  Bukti požar kod kanala Sebeš, u blizini Velikog blata

On je najavio da će za mesec ili dva biti završen novi Dom zdravlja na Labudovom brdu, dok će sledeće godine biti izgrađeno jedno krilo Doma zdravlja u Obrenovcu, Dom zdravlja u Borči i ambulanta u Ugrinovcima.

Imovinskopravni odnosti koče radove

Podsećamo vas da su iz Sekretarijat za investicije u aprilu ove godine izjavili da radovi kasne zbog rešavanja imovinskopravnih odnosa vezanih za građevinsko zemljište.

Problem sa imovinsko-pravnim odnosima

I da ukoliko ne bude poteškoća i nabavke budu sprovedene za izbor projektanta i tehničke kontrole, a početkom 2018. godine i nabavke za izbor izvođača, radovi će moći da počnu najranije na proleće 2018. godine. Više o tome OVDE.

Možemo samo da zaključimo da ili gradonačenik nije upoznat sa potencijalnim problemima ili Sekretarijat za investicije nije upoznat sa obećanjem nadležnih!

Zanimljivo:  Zbog radova na Pančevacu izmene saobraćaja BG voza, ljudi čekali uzalud
Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh