Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Kučići na nasipu, Borča, LOBI

Odbačeni i gladni štenci lutaju nasipom

u Najnovije lokalne vesti od
Tara – T2

Nasip koji brani levu obalu od Dunava kod Crvenke u poslednje vreme postao je veoma aktivno mesto što zbog divlje deponije, koja je nastala tu pa zatim uklonjena, što zbog starog vučjaka koji je tu boravio odbačen od strane neodgovornog vlasnika.

Danas imamo novu priču, nažalost, opet tužnu ali pišemo je u nadi da će iz nje sutra proizaći srećan kraj. Potrebna je dobra volja, ljubav prema životinjama i, naravno, malo prostora.

Kučići na nasipu, Borča, LOBI

Javio nam se čitalac koji redovno ide na Dunav i prolazi preko nasipa kod Crvenke. Tu svaki put vidi jednu veselu družinu koja, nažalost, iz razloga što je odbačena od svog neodgovornog vlasnika, luta nasipom već mesecima. On im odnosi hranu i vodu, što je veoma važno u ovim vrelim danima, ali, naravno, njima je potreban vlasnik koji će o njima brinuti u mnogo većoj meri. Čitalac koji nam se javio već ima tri psa tako da nema mogućnosti da primi još nekog u svoj dom.

Zanimljivo:  Bukti požar kod kanala Sebeš, u blizini Velikog blata

Kučići na nasipu, Borča, LOBI

Dragi naši sugrađani, svi vi koji imate viška prostora, ljubavi i malo vremena, pozivamo vas da udomite ove lepotane. Oni su ni krivi, ni dužni izbačeni u divljinu da se snalaze kako znaju i umeju. Malo traže a daće vam mnogo ljubavi i osmeha na vašem licu. Neka o tome posvedoče oni koji su već udomili nekog ljubimca. 😉

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije lokalne vesti

Idi na Vrh