in

Od sutra prijave za novogodišnje paketiće u opštini Palilula

Opština Palilula se i ove godine pobrinula da za svoje najmlađe sugrađane obezbedi novogodišnje paketiće, kako je bio slučaj i prethodnih godina.

Kako ove godine prijavljivanje mališana za paketiće kasni, u odnosu na prethodne godine, javio nam se veliki broj roditelja sa pitanjem da li će paketića biti.

Kako smo saznali, prijave za novogodišnje paketiće počinju sutra, od utorka 10. decembra i trajaće do petka 20. decembra!

Ove godine paketiće će dobiti mališani rođeni u periodu od 31.12.2013. do 31.12.2018 godine, dakle predškolci uzrasta od jedne do šest godina.

Prijave predaju samo roditelji mališana koji nisu upisani u predškolsku ustanovu „Boško Buha“ ili u privatne vrtiće koji učestvuju u manifestaciji.

Deca upisana u predškolsku ustanovu „Boško Buha“ i privatne vrtiće sa Palilule, koji učestvuju  manifestaciji, će dobiti vaučere za paketiće od svojih vaspitača.

Roditeljima čija su deca upisana u privatne vrtiće, savetujemo da u vrtićima provere da li će deca dobiti vaučere ili je potrebno da se prijave u opštini Palilula.

Prijave se mogu predati u opštini Palilula, u Takovskoj broj 12, svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 časova, najkasnije do 20. decembra.

Za prijavu je neophodno poneti potvrdu MUP-a o prijavi prebivališta deteta i fotokopiju lične karte roditelja.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Prvog dana nove godine očekuje nas deveta po redu „Ulica otvorenog srca“ u Borči

Autobus 101 parkiran kod Zbega, niko ne razume obrazloženje Sekretarijata za saobraćaj!