in

Prvog dana nove godine očekuje nas deveta po redu „Ulica otvorenog srca“ u Borči

Već tradicionalno, u okviru akcije „Zimske čarolije na Paliluli“, u Borči će 1. januara nove godine, sa početkom od 10.00 časova, biti održana „Ulica otvorenog srca“.

Kako najavljuju iz opštine, sugrađane očekuje bogat kulturno-umetnički program.

Kao i prethodnih godina, Ulica otvorenog srca održava se u ulici Bratstva i jedinstva, od ugla sa ulicom Valjevskog odreda, do osnovne škole Jovan Ristić.

Zbog održavanja ove mnifestacije, 01. januara će za saobraćaj će biti zatvorena Ulica bratstva i jedinstva, u delu od Valjevskog odreda do Bele Bartoka, u periodu od 8.00 do 16.00 časova.

Tokom održavanja manifestacije vozila javnog gradskog prevoza saobraćaće izmenjenom trasom i to:

  • Vozila sa linija 85 i 96, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva do terminusa „Borča 3“ u oba smera saobraćaće ulicama Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda i Ulicom ratnih vojnih invalida.
  • Vozila sa linija 95 i 105l na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida do terminusa „Borča 3“, u oba smera saobraćaće ulicom Ratnih vojnih invalida.

Uspostavljaju se privremena stajališta:

  • Kombinatova (u oba smera) u ulici Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Valjevskog odreda, gledajući iz pravca Zrenjaninskog puta ka termunusu „Borča 3“.

Iako nije detaljno najavljeno, verujemo da će se nastaviti tradicija od prethodnih godina i da će Ulica otvorenog srca biti pravi doživljaj za najmlađe sugrađane.

Vidimo se prvog dana nove godine na porodičnom zimskom druženju u Borči.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od danas pojačana kontrola vožnje u alkoholisanom stanju

    Od sutra prijave za novogodišnje paketiće u opštini Palilula