in

Novogodišnja dekorativna rasveta poranila i u Borči

Iako je gradska vlast naišla na ozbiljno negativne komentare kada je još u septembru počela da dekoriše glavni grad, sa radovima na postavljanju rasvete se nastavlja punom parom. Zato je ove godine novogodišnja rasveta poranila i u Borči.

Beograd u novogodišnje osvetljenje ulaže oko dva miliona evra, što prema rečima ljudi iz vlasti, nije veliki novac, a predstavlja ulaganje koje donosi višestruke rezultate kroz prihode od turizma.

U Borči se trenutno postavlja novogodišnja rasveta u ulici Bratstva i jedinstva, u blizini tržnog centra Shoppi. Nije nam poznato koje će još lokacije biti osvetljenje za novogodišnje praznike. Ono što je izvesno je da će rasveta zasijati od 01. novembra.

Podsetimo, da je nedavno raspisan i tender za nabavku dodatnih ukrasa i da će ove godine biti okićeno oko 20 novih lokacija, uključujući i Mladenovac, Obrenovac, Barajevo, Surčinu, Grocku, Sopotu i Lazarevac.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Koji turizam u Borci? Aha, da vide ne asvaltirane ulice, divlja naselja, nelegalne zgrade bez parkinga, delove naselja bez kanalizacije, prikljucka za fiksni telefon, liniju 85 ciji se svaki treca polazak realizuje, prostor na kojem ce nekada u buducnosti biti izgradjen savremen dom zdravlja najavljen jos pre neku godinu, ocisceni kanali ali bezobrazna trska opet raste…. da, bas puno toga ima da se vidi lepog

Firentinska katedrala u holu osnovne škole „Stevan Sremac“

Još 3 dana do otvaranja Lidla u Borči, evo šta vas očekuje