in

Još 3 dana do otvaranja Lidla u Borči, evo šta vas očekuje

Kako smo ranije i najavili, Lidl svoja vrata za kupce otvara u četvrtak 11. oktobra, od 08.00 časova. U međuvremenu raspitali smo se o tome kakav vas asortiman očekuje u objektima ovog trgovinskog lanca.

Osim što će se u ponudi naći prehrambeni proizvodi, u Lidlu kažu da vas očekuje mnogo više od hrane, jer možete pronaći i odeću, alat, detalje za uređenje doma i još mnogo toga.

Sve Lidl radnje imaju gotovo identičan raspored kako bi se kupci lakše snalazili u svakom od njihovih objekata. Radnje su organizovane prema sledećem planu:

Popusti i akcije smenjivaće se svakog ponedeljka i četvrtka. Svi proizvodi koji su na akcijama biće vidno obeleženi na policama. Kako navode, proizvodi iz aktuelne nedelje su dostupni dok traju zalihe, a nakon toga uvek stiže nešto novo.

Znamo da će na dan otvaranja biti i brzopletih kupovina, pa napominjemo da u Lidlu ističu kvalitetan odnos prema svojim kupcima. Kupci imaju pravo na vraćanje ili zamenu robe, u roku do 30 dana od dana kupovine, naravno uz posedovanje fisklanog računa.

Da podsetimo, Lidl u Borči nalazi se nadomak Shoppi tržnog centra, na uglu ulica Zrenjaninski put i Bratstva i jedinstva. Do ovog objekta vode linije gradskog prevoza 96, 85 koje staju u ulici Bratstva i jedinstva u pravcu ka Borči, kao i linije 101 i 106 čije je stajalište na Zrenjaninskom putu.

Da biste bili spremni napominjemo da se kolica uzimaju ubacivanjem kovanice od 5 ili 10 dinara, koja vam se vraća kada vratite kolica. Moguće je koristiti i žeton, koji možete besplatno uzeti na kasi. Žeton možete zadržati i koristiti ga pri sledećoj kupovini.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Šta nas očekuje? Guranje polusveta da kupi 100gr salame po 20 dinara. Srbija dobila prodavnicu, gle hepeninga, opstenarodnog veselja i prosperiteta… Narod je toliko ispresovan i zauzdan da ceka neke prodavnice da se otvore. Mentalitet selendre. Nije? Nisam u pravu? Ako je dogadjaj otvaranje prodavnice, sve govori onda o narodu. Na levoj obali Dunava samo to moze i da se otvara. Ne daj boze – skola, dom zdravlja, funkcionalna i sposobna policija i slicno…

  2. Može to tako da se gleda Rajko, a može i drugačije! Na levoj obali nedostaje svega, pa i mesta za kupovinu, a malo konkurencije među marketima neće nikome da škodi. Osim toga, velike firme i otvaranje objekata pre će naterati ovu vlast da se pozabave i putevima i prevozom i kanalizacijom. Urbanizacija leve obale moraće u nekom momentu da dovede do rešavanja komunalnih problema, jer vlast ne voli da se bruka pred kapitalistima.

Novogodišnja dekorativna rasveta poranila i u Borči

Prihod od turnira „Petar Vujičić“ u Krnjači, za dečake Milana i Sašu