in

Lidl u Borči otvara svoja vrata kupcima 11. oktobra

Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Sve prodavnice počeće da rade istovremeno, u 8.00 časova ujutru, navodi se u saopštenju Lidla.

Ovom prilikom srdačno pozivamo potrošače da od 11. oktobra posete svoj Lidl – rekla je rukovodilac komunikacija u Lidlu, Martina Petrović.

Kako kažu u Lidlu, spremni su za otvaranje i uzbuđeni što će sledeće nedelje moći da usluže potrošače. Veruju da će zadobiti njihovo poverenje, kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača, navodu se u saopštenju.

Lidl je više od maloprodaje hrane, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini, navode iz Lidla.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Na Dunavcu zaplenjeno 100 kilograma kanabisa

    U lančanom sudaru na Zrenjanincu četvoro povređenih