in

Novogodišnja čarolija se širi, a sa njom i svetiljke u Borči

Zašto da sija samo Knez Mihailova, ulica Kneza Miloša i ostale važne ulice po centru grada. Lepo je novogodišnju čaroliju zrakasto proširiti i ka periferiji.

Trenutno nema boljeg mesta za to, od glavne ulice u Borči Bratstva i jedinstva, barem tako misle oni koji su za ovaj deo posla zaduženi.

Novogodišnja rasveta postavljena je pre 3 dana od skretanja za Borču kod Shoppi-a, pa sve do raskrsnice kod “Đurđenovca”.

Iskreno, mislili smo da je to to i da nema dalje, i osećaj sreće se lagano topio, jer se tradicionalno ukrašava samo do već pomenutog dela ulice.

Međutim, juče smo primetili novogodišnju rasvetu i kod „Đurđenovca“ i dalje u pravcu ka okretnici autobusa.

Ovo je svakako novina, kao i to da su svetleći ukrasi promenjeni. Ove godine stigli su nam novi, u dve varijante, a kako je ranije izgledalo možete videti ovde.

Samo za vas, dragi naši čitaoci, pratili smo zvezdice u želji da vidimo dokle vode.

Postavljene su do Osnovne škole Jovan Ristić, pa i dalje, sve do vrtića Ježurko.

Očekivali smo da će doći barem do okretnice, ali nisu. Prema usmenom saopštenju radnika koji su rasvetu postavljali – nema dalje.

Novogodišnja čarolija ovde počinje ili se završava, u zavisnosti iz kog se pravca dolazi.

Najbitnije je da su ukrašeni delovi gde borave naši najmlađi sugrađani. Njima će svakako ove svetiljke biti najzabavnije kada izađu iz svojih škola i vrtića.

Verujemo da će ova novogodišnja rasveta praviti poseban ugođaj i osećaj topline deci, ali i nama koji se samo tako osećamo, posebno kada i u naše krajeve padne sneg.

Nadamo se da će i ostala naselja leve obale Dunava zasijati, ako ne ove, onda sledeće godine.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Isekao se razbijenom flašom pa legao na prugu u Krnjači

    Prve pahulje i na levoj obali