in

Novo naselje 13 sati bez struje zbog pokidanih kablova

Kako su nam javili naši sugrađani, juče su tokom izvođenja radova na Ovčanskom putu, radnici preduzeća „Beograd put“ presekli više naponskih kablova pa je veliki broj sugrađana u Novom naselju ostao bez struje.

Preduzeće „Beograd put“ radi na postavljanju bankina, a kako sugrađani tvrde kablove su presekli prilikom postavljanja šipova jer rade po projektu na kome nisu ucrtane podzemne instalacije.

Odmah nakon ove havarije na teren su izašle ekipe EPS Distribucije kako bi kvar što pre bio saniran. Ipak sugrađani su bez struje bili čitavih 13 sati.

Frižideri i zamrzivači nam se otapaju, naše naselje puno je male dece, a mi smo satima bez struje! – požalili su se iz Novog naselja

Kako sugrađani dodaju, posle 13 sati agonije bez struje, nadaju se da radovi neće biti nastavljeni, barem dok se ekipama „Beograd puta“ ne obezbede projekti i nacrti koji bi sprečili da se havarija ovog tipa ponovi.

Pošto su u pitanju naponski kablovi, prava je sreća da niko od radnika nije povređen, pa se i mi nadamo da više neće iskušavati sreću i da će nabaviti potpun projekat.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Jedna osoba povređena kod skretanja za Padinsku Skelu

    Da li će se vozilima naplaćivati ulazak u centar grada?