in

Beograd put danas sinhronizovao semafore na Zrenjaninskom putu

Pre tačno dva sata smo dobili informaciju da je Beograd put danas sinhronizovao semafore na Zrenjaninskom putu.

Juče smo objavili članak „Mit o „zelenom talasu“ na Zrenjaninskom putu“ i obratili se Gradu Beogradu, Sekretarijatu za saobraćaj Grada Beograda i JKP Beograd put.

Danas je Direkcije za puteve Grada Beograda izdala nalog za radove koje je izvršio JKP Beograd put.

– Ekipe JKP Beograd put su izašle na pomenutu lokaciju i reagovale po prijavi iz svoje nadležnosti, a u vezi sa sinhronizacijom semafora. Koordinacija je popravljena 13.35 časova – pisalo je u odgovoru JKP Beograd put.

Kao što znamo da kritikujemo znamo i da pohvalimo, stoga se ovim putem zahvaljujemo JKP „Beograd putu“ što su brzo reagovali na naš zahtev.

Često se događa da nakon kvara na jednom semaforu i popravke istog kompletna saobraćajnica ispadne iz režima „sinhronizacije“ i zato se nadamo da će radnici u budućnosti obratiti više pažnje.

Nismo išli da proverimo kakav je „zeleni talas“ pa ćemo to prepustiti vama, našim sugrađanima. Mi ćemo koliko već sutra.

Zrenjaninski put – jedan put, sto hiljada građana, milion problema

Pored zahteva za „zelenim talasom“ pitali smo nadležne „Kada je planirano proširenje Zrenjaninskog puta od raskrsnice „Greda“ do nove Zrenjaninske petlje, odnosno kada će biti zabranjen teretni saobraćaj na deonici Zrenjaninskog puta“.

Nadamo da će Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda, odnosno Direkciji za puteve odgovoriti u narednom periodu.

Pošto, da budemo iskreni, nismo očekivali ovako brzu reakciju danas smo se zahvalili JKP Beograd putu iskoristili dobro raspoloženje i zatražili obeležavanje betonske ograde tj. postavljanje katadioptera duž „New Jersey“ barijera na Zrenjaninskom putu.

A vi šta čekate? Ajde na proveru „zelenog talasa“ 😉

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

SPECIJAL: Mit o „zelenom talasu“ na Zrenjaninskom putu

Nova saobraćajnica u Krnjači za razvoj privredne zone