Nova najava: Na proleće najzad gradnja doma zdravlja u Borči

u Vesti

Tender za izgradnju doma zdravlja u Borči biće raspisan najkasnije u novembru, sredstva u gradskom budžetu su za to obezbeđena i već na proleće će početi njegova izgradnja, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gostujući na TV Studio B.

Kako je Vesić najavio, dom zdravlja u Borči biće površine oko 7.000 metara kvadratnih i u njemu će biti sve službe koje su važne za zdravstveno zbrinjavanje stanovnika.

Istakao je i to da je projekat završen i kada se završi prcedura oko tendera i odabere izvođač, očekuje se da na proleće počnu radovi na njegovoj izgradnji 

U tom delu Beograda živi oko 100.000 ljudi koji nemaju svoj dom zdravlja i neophodno je da se on izgradi. – istakao je Vesić.

Na Dom zdravlja u Borči sugrađani čekaju decenijama. Kako je ranije najavljivano, izgradnja je trebala da počne tokom ove godine. Ipak, kada smo ovoliko čekali, ni proleće nam nije daleko.

2 Comments

  1. Kad bi se neko setio i neku biciklisticku stazu u Borci da uradi. Da ova deca mogu malo da voze bicikle bez straha

  2. Zeljno iscekujemo gradnju ali cu poverovati u ovo tek kada krene gradnja, previse puta su najavljivali i kretali sa projektima a da do dan danas nisu bukvalno nista uradili na terenu.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH