in ,

Noćas udesi na Pupinovom mostu, Zrenjaninskom i Ovčanskom putu

U Beogradu se noćas dogodilo deset saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno 14 osoba, među kojima i tri maloletne osobe.

Sneg koji je padao protekle noći, izazvao je potpuni kolaps u Beogradu i doveo do velikog broja saobraćajnih nezgoda. Osim sudara izazvanih poledicom, bilo je i prevrtanja automobila, a čak tri saobraćajne nezgode desile su se i na levoj obali.

Na Pupinovom mostu, od Borče ka Zemunu, u udesu koji se dogodio u 22.45, žena starosti oko 33 godine zadobila je povrede grudnog koša i kolena. Muškarac starosti oko 34 godine, u istom udesu,  zadobio je povrede grudnog koša i desne noge. Oboje su prevezeni u KBC Bežanijska kosa.

Udes se dogodio i na raskrsnici između Zrenjaninskog puta i ulice Ivana Milutinovića, noćas u 00.20, a učesnici udesa su odbili dalji prevoz.

Na Ovčanskom putu, kod broja 55, u 02.32 u udesu su povređene dve osobe koje su odbile prevoz do bolnice.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se noćas najviše javljali astrmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, rekla je Macura i dodala da je Hitna pomoć noćas zabeležila 95 intervencija od kojih 19 na javnom mestu.

Apelujemo na vožače, da vožnju prilagode lošim vremenskim uslovima, kako bi se smanjili rizici od ozbiljnih saobraćajnih udesa.

Foto: Ilustracija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Opština sprema udar na nelegalnu gradnju i još ponešto

Dunav probija granicu redovne odbrane od poplava