in

Nakon izrade Draganovog murala u Padinskoj, usledila i dobrotvorna akcija

Navijači Partizana iz Padinske Skele zaslužni su što je heroj sa Košara Dragan Marinković (1978-1999) dobio mural na Sportskoj hali u Padinskoj Skeli, kako ne bi bio zaboravljen.

Otkrivanju ovog murala veličine devet puta četiri metra prisustvovali su poštovaoci, rodoljubi i članovi porodica heroja sa Košara, Draganovi saborci i prijatelji.

Nakon što je mural predstavljen, kako smo saznali, uslediće i dobrotvorna akcija, a sredstva će biti prikupljana od prodaje majica sa likom Dragana Marinkovića.

Prvobitna zamisao organizatora bila je da prihod od prodaje ode porodici Marinković. Ipak, članovi porodice odlučili su da prikupljena sredstva proslede u druge humane svrhe.

Tako će manji deo prikupljenih sredstava biti doniran fudbalskom klubu PKB iz Padinske Skele.

Veći deo prihoda će biti prosleđen nekome od heroja sa Košara, od Draganovih saboraca, kome je pomoć neophodna.

Ove majice su već spremne, a izradio ih je butik „Grobari“. Cena jedne majice iznosi 1.400 dinara. Majice se mogu poručiti na broj telefona: 065/8833058

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Večna slava heroju!I svaka čast porodici nek oni direktno daju saborcu i to bez slikanja i javnog predavanja srectava.Nemora to da bude glavna vest i vaš sin bi isto učinio a njegov preživeli brat ponosan i večno zahvalan.I tako će se više i čuti i ceniti!!!Svakako poštovanje porodici!!!

struja

Produžen rok za plaćanje struje sa popustom

Od 1.juna olakšice za plaćanje računa za struju za one sa većim prihodima nego do sada