in

Nadležni kažu da čišćenje kanala na levoj obali napreduje po planu

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević obišao je danas u vanrednoj kontroli radove na sanaciji kanala na levoj obali Dunava.

On je istakao da su radovi, kako je i obećano građanima, završeni u Ulici Pavla Ivića i okolnim privatnim parcelama gde je, prema njegovim rečima, voda pravila ogromne probleme njenim vlasnicima.

Petronijević je dodao da se radovi nastavljaju prema utvrđenoj dinamici.

Tamo gde su bile ogromna zagušenja, prilikom nedavnih poplava, zamenjene su cevi sa Fi 100 i Fi 200 na Fi 800 i Fi 1.000. Čišćenje se nastavlja u Petkovačkoj ulici i kanali već izgledaju mnogo bolje. Na svim mestima gde je gradska infrastruktura popravljamo sve što nije valjalo – ukazao je Petronijević.

Kako tvrdi Petronijević, sada se vidi kako ti kanali mogu da izgledaju kada se domaćinski radi.

Decenije nerada na ovom problemu ostavile su nam mnogo posla, ali sistemskim radom, dobrim planom i finansijskom podrškom Vlade Srbije i Grada počeli smo da rešavamo ovaj veliki problem na levoj obali Dunava – zaključio je Petronijević.

Prema njegovim rečima, izgradnjom Doma zdravlja i kanalizacije na proleće naredne godine podići će se kvalitet života sugrađana iz ovog dela prestonice kakav i zaslužuju u 21. veku. 

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Počela opšta blokada Beograda zbog protesta taksista

    Saobraćaj normalizovan, taksisti najavljuju nastavak protesta