in

Ministarka Mihajlović najavila otvaranje mosta Zemun-Borča do kraja decembra

Napreduje Kineski most
Napreduje Kineski most

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture najavila je danas da će prva vožnja preko mosta Zemun-Borča biti krajem decembra ove godine.

„Radovi idu planiranom dinamikom i Vlada Srbije očekuje da otvorimo ovaj most krajem decembra“, rekla je ministarka Mihajlović prilikom obilaska gradilišta mosta sa kineskim ambasadorom Li Mančangom.

Plan je, kako je navela, da se do kraja godine spoje Novosadski i Zrenjaninski put a da završetak ovog dela obilaznice, uključujući povezivanje Zrenjaninskog i Pančevačkog puta, bude završeno do septembra 2015. godine.

Ambasadror Kine imao je samo reči hvale za Vladu Srbije i izjavio da veruje da će svi radovi biti završeni u planiranom roku.

Snimak koji je delo portala LOBI-INFO i prikazuje dokle se stiglo sa radovima iz vazduha možete pogledati OVDE.

Most Zemun-Borča

Da se ispoštuju i radnici i rokovi

Radnici firme Ratko Mitrović niskogradnja“, koji štrajkuju zbog neizmirenih dugovanja od strane poslodavca, ljudi su koji fizički treba da završe posao. Država mora da brine o njima i da nađe način da natera poslodavca da im isplati ono što im duguje. Nije samo važno ispoštovati rok završetka izgradnje mosta, već i radnike koji ga grade.

Ne treba nama Na Drini ćuprija“, već samo jedan most koji će povezati dva dela grada, dva puta, skratiti put do odredišne tačke i olakšati život stanovništvu, a za koji će radnici koji su ga gradili biti pošteno plaćeni.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li će most Zemun-Borča biti završen u roku? Radnici u štrajku kod pristupnih saobraćajnica

    Ležeći policajac na Pančevačkom mostu

    Ležeći policajac na Pančevačkom mostu ne odustaje