Miloš Ninković: Živeo bih i u Borči, sve za titulu!
Miloš Ninković: Živeo bih i u Borči, sve za titulu!

Miloš Ninković: Živeo bih i u Borči

u Najnovije sportske vesti

Fudbaler Crvene Zvezde Miloš Ninković je bio gost redakcije MONDA i tom prilikom je odgovarao na mnogobrojna pitanja čitalaca koja su putem interneta stizala u redakciju.

Na jedno pitanje je Nine odgovorio da bi živeo u Borči samo da osvoje titulu!

Fudbaler kome se klanjaju i dive svi zvezdaši jer je odbio Viljareal, Olimpijakos, Seltu, Evijan i potpisao ugovor sa Zvezdom. Miloš je odgovarao na pitanja radoznalih tvitraša ali jedno pitanje je zaokupiralo našu pažnju.

Na pitanje Branka Puzovića “Ako bi uslovi za osvajanje “duple krune” bili da se obrije, ošiša na ‘nulu’, preseli u Borču i postigne autogol na derbiju, da li bi pristao?”

Pošto već živim u Ovči hahahaha…”, rekao je sa osmehom, a onda se ogradio:

“Zezam se, zezam se… Pa, sad! Pristajem, ali ako bih mogao samo da izbacim taj autogol u derbiju? Evo, pristajem i da živim u Borči!”

Branko Puzević je pored odgovora dobio i potpisani dres u kojem ekipa još nije igrala!

Bivši reprezentativac je došao u Crvenu zvezdu jer je njen strastveni navijač a sada i igrač a želja da zaigra na “Marakani” presudila je u odnosu na zlatno izdašnije finansijske ponude. Mladom strastvenom igraču želimo da postane sugrađanin naše leve obale Beograda jer možda baš naš poziv i gostoprimstvo donesu titulu.

Tags:

1 Comment

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Najnovije sportske vesti

Idi na VRH