„LOBIraj i ti“: Prijavite nam veću brojnost komaraca
„LOBIraj i ti“: Prijavite nam veću brojnost komaraca

„LOBIraj i ti“: Prijavite nam veću brojnost komaraca

u Uzivo

Jedan od osnovnih ciljeva blog/portala leve obale Beograda jeste da ukažemo na probleme, kritikujemo odgovorne i, naravno, pohvalimo kad god se uradi nešto dobro. Pošto su naša naselja poznata po invazijama komaraca, pozivamo Vas da prijavite problem.

Mi stanovnici leve obale Beograda navikli smo na povećan broj komaraca u svojim naseljima zbog bujne vegetacije, brojnih kanala, močvarnog terena, kao i velike reke Dunav. Kada na sve ovo dodamo kišu, problem postaje još veći.

Ove godine stručnjaci očekuju pravu invaziju komaraca čiji ubodi na koži mogu da prođu sa posledicama.

profimedia-0111055722

„Očekujemo veliki broj komaraca a samim tim i povećan broj obolevanja od groznice Zapadnog Nila. Multisektorsko telo koje je formirano u ‘Batutu’ u stalnom je zasedanju u vezi sa groznicom Zapadnog Nila. Prati se situacija da u slučaju većeg broja infekcija blagovremeno reagujemo”, kaže direktor instituta „Batut” Dragan Ilić.

Dolaskom proleća i sunčanih ali i kišnih dana zabeleženo je povećanje brojnosti komaraca te Vas pozivamo da nam prijavite problem.

Povećanu brojnost komaraca kao i pojavu stajaće vode koja može biti potencijalno stanište komaraca možete prijaviti na i-mejl adresu zaprasivanjekomaraca@lobi-info.rs i mi ćemo vaš zahtev proslediti na realizaciju.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Uzivo

Idi na VRH