in

KUP SRBIJE: Jagodinci se plaše našeg BSK-a

KUP SRBIJE JAGODINA BSK 2015

Trener Jagodine Milojko Gošić rekao je da fudbaleri njegove ekipe u utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv BSK Borče ulaze maksimalno.

– Za utakmicu sa Borčom nam treba potpuna koncentracija i mobilizacija. Moramo ozbiljno ući u utakmicu i pokušati da pobedimo i plasiramo se među osam najboljih timova u zemlji – rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Gošić je kazao da je jedini problem, uslovno rečeno, to što je Jagodina imala posle Partizana reprezentativnu pauzu, pa odloženu utakmicu sa Novim Pazarom.

On je rekao i da Borča ima u svojim redovima dobre igrače, kao i da sigurno u Jagodinu dolaze s mnogo motiva.

– Ova utakmica je za nas značajna iz više razloga. Prvo što je to takmičenje u kome Jagodina ima velikih uspeha. Posredstvom tog takmičenja Jagodina je uspela da igra kvalifikacije za Ligu Evrope i da se potpuno afirmiše, jer je to respektibilno takmičenje – rekao je Gošić.

Trener Jagodine je naglasio da kup takmičenja uvek imaju svoje zamke.

– Kup utakmice pružaju šansu, uslovno rečeno, manjim klubovima i timovima iz nižeg ranga takmičenja. Poznato je da su se tu dešavala velika iznenađenja. U jednoj utakmici, naročito u fudbalu, uvek je moguće da trenutno slabiji po kvalitetu tim pobedi jači – rekao je Gošić.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Jagodine i Borče igra se danas u 13h na Gradskom stadionu u Jagodini.

Gostovanje u Jagodini će biti sigurno teško jer je trenutni skor pet pobeda domaćina uz jednu nerešenu sa samo jednim postignutim golom.

Tradicija je tu da se rušu, zato AJMO PLAVO BELI, OOOO OOOO OOOOO!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Radovi na Pančevačkom mostu uzrok gužve, a potrajaće još nekoliko dana

    Puštena u rad kanalizaciono-crpna stanica „Krnjača 1“