Radovi na Pančevačkom mostu uzrok gužve, a potrajaće još nekoliko dana - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Radovi na Pančevačkom mostu uzrok gužve, a potrajaće još nekoliko dana

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

Pančevački most, svi vrlo dobro znamo u kakvom je stanju. Pisali smo više puta o tome i apelovali da su pojedine komponente totalno nebezbedne za upotrebu i opasne po pešake i vozila.

JP “Putevi Srbije” izdalo je saopštenje u kom se navodi da će od 01. do 05.12.2015. u periodu od 07.00 do 15.00 časova izvoditi radove na zameni sigurnosne ograde.

Upravo to je uzrok današnje gužve na mostu prema levoj obali, a tako će biti i narednih nekoliko dana sve dok se radovi ne završe.

Sugrađani su danas čekali autobus i više od pola sata, a dosta vremena su proveli u istom dok nisu prešli most. Kako je to izgledalo možete videti na slici.

  Gradnja mosta kod Ade Huje najavljena za 2020. godinu

Radovi na Pancevackom mostu

Takođe izdato je još jedno saopštenje u kome se navodi da će 02/03.12.2015. od 21.00 do 05.00 časova doći do izmene režima saobraćaja na Pančevačkom mostu u smeru ka levoj obali zbog izvođenja radova na zameni dilatacija na mostu. Dok se budu izvodili ovi radovi u desnoj saobraćajnoj traci, saobraćaj će se odvijati samo levom trakom.

Ovo je svakako pozitivna vest i nadamo se da je samo početak sanacije Pančevačkog mosta. Da li će se radovi ozbiljnije nastaviti u budućnosti videćemo.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh