in

Radovi na Pančevačkom mostu uzrok gužve, a potrajaće još nekoliko dana

Pančevački most, svi vrlo dobro znamo u kakvom je stanju. Pisali smo više puta o tome i apelovali da su pojedine komponente totalno nebezbedne za upotrebu i opasne po pešake i vozila.

JP „Putevi Srbije“ izdalo je saopštenje u kom se navodi da će od 01. do 05.12.2015. u periodu od 07.00 do 15.00 časova izvoditi radove na zameni sigurnosne ograde.

Upravo to je uzrok današnje gužve na mostu prema levoj obali, a tako će biti i narednih nekoliko dana sve dok se radovi ne završe.

Sugrađani su danas čekali autobus i više od pola sata, a dosta vremena su proveli u istom dok nisu prešli most. Kako je to izgledalo možete videti na slici.

Radovi na Pancevackom mostu

Takođe izdato je još jedno saopštenje u kome se navodi da će 02/03.12.2015. od 21.00 do 05.00 časova doći do izmene režima saobraćaja na Pančevačkom mostu u smeru ka levoj obali zbog izvođenja radova na zameni dilatacija na mostu. Dok se budu izvodili ovi radovi u desnoj saobraćajnoj traci, saobraćaj će se odvijati samo levom trakom.

Ovo je svakako pozitivna vest i nadamo se da je samo početak sanacije Pančevačkog mosta. Da li će se radovi ozbiljnije nastaviti u budućnosti videćemo.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Strašan sudar na Zrenjaninskom putu kod Koteža

KUP SRBIJE JAGODINA BSK 2015

KUP SRBIJE: Jagodinci se plaše našeg BSK-a