in

Krateri u ulici Ranka Miljića u Borči više od pola godine

Udarna rupa 15 kvadrata u blizini škole Rade Drainac u Borči - 2015

Prošlo je više od pola godine od kako su radnici JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija“ izvodili radove na zameni kanalizacionih cevi u ulicama u blizini OŠ „Rade Drainac“ u Borči.

Iako je normalno da se nakon radova određenih komunalnih službi druge obaveste kada svaka završi svoj deo posla, ovog puta nakon Beogradskog vodovoda niko nije došao da sanira asfalt u ulici Ranka Miljića, na raskrsnici sa 12. oktobra i Vizeljskom.

Ovo nisu klasične rupe na putu već krateri na površini od preko 15 kvadrata, koja je pod šljunkom koji se rasuo usled prolaska vozila pa su se stvorile i rupe. Ako na sve ovo dodamo još dve šahte koje štrče, prosto je nemoguće proći a ne oštetiti auto.

Udarna rupa 15 kvadrata u blizini škole Rade Drainac u Borči - 2015

Ulica Ranka Miljića nije prometna kao glave ulice u Borči ali je često koriste građani Malog Zbega i Centara 4 i 5, kao i oni koji idu ka ovim naseljima.

Pomenuta ulica je dodatno opterećena otvaranjem Pupinovog mosta jer mnogi izbegavaju da voze kroz Bratstva i jedinstava jer je na raskrsnici sa Zrenjaninskim putem stalno gužva.

Udarna rupa 15 kvadrata u blizini škole Rade Drainac u Borči - 2015
„Da li možemo nekako da utičemo na gradske službe da se konačno uredi i asfaltira raskrsnica ulica Ranka Miljica i 12. oktobra? Ista je u katastrofalnom stanju više od pola godine. Nešto su tu radili i ostavili je sa kraterima dubine 20 cm!“, poslao nam je Nebojša Stanović i dodao, „raskrsnica je prometna. Lično sam odvalio lajsne na svom automobilu i pitam se sta možemo da uradimo da sami ovo rešimo jer nadležne nije briga!?“

Udarna rupa 15 kvadrata u blizini škole Rade Drainac u Borči - 2015 Udarna rupa 15 kvadrata u blizini škole Rade Drainac u Borči - 2015 Udarna rupa 15 kvadrata u blizini škole Rade Drainac u Borči - 2015
„Da li možete da apelujete na nadležne da zakrpe put (raskrsnica Ranka Miljića i Vizeljske). Raskopano je krajem leta i ostavljeno tako i dalje“, poslao nam je Dušan Jovanović.

Na zahtev svojih sugrađana Nebojše Stankovića i Dušana Jovanovića obratili smo se komunalnom preduzeću „Beograd put“. Iskreno se nadamo da će naše lobiranje uroditi plodom i da će pomenuta raskrsnica uskoro biti sanirana.

Jedan od osnovnih ciljeva blog/portala LOBI INFO jeste da ukaže na probleme, kritikuje odgovorne i, naravno, pohvali kad god se uradi nešto dobro.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Zahvaljujem na objavi teksta. Mi koji živimo u okolini odlično znamo za ovaj problematični deo puta ali se nadam da će ovo pročitati i neko ko je nadležan za ove stvari! Srdačan Pozdrav.

Uhapšen osumnjičeni za ubistva u Glogonjskom Ritu

Drugačija: Pobunjeni stiže u domaće bioskpope u velikom stilu - 2015

„Drugačija: Pobunjeni“ stiže u domaće bioskpope u velikom stilu