in

Brže od Zemuna do Borče, nego od Zbega do „Putnika“

Brže od Zemuna do Borče, nego od Zbega do Putnika - 2014
Brže od Zemuna do Borče, nego od Zbega do Putnika - 2014

Danas oko 16 h prešli smo Pupinov most a od raskrsnice sa Cara Dušana do Zrenjaninske petlje trebalo nam je desetak minuta poštujući ograničenje brzine duž cele saobraćajnice.

Međutim, od same petlje, Zrenjaninskim putem pored naselja Zbeg, kroz Borču do raskrsnice „Putnik“ bilo je potrebno više od 15 minuta zbof kilometarske kolone vozila.

Najveći problem predstavlja suženje Zrenjaninskog puta od nove Zrenjaninske petlje do raskrsnice „Putnik“, odnosno prelazak iz četiri trake u dve.

Pored pomenutog, dodatni problem predstavljaju isključenja u naselja jer je potrebno propustiti vozila iz suprotnog smera kako bi se skrenulo bezbedno.

Takođe, raskrsnica „Putnik“, nakon uvođenja novog režima rada semafora, već mesecima predstavlja problem. U prepodnevnim satima kolone su u smeru ka gradu, a u popodnevnim satima u smeru ka Borči.

Pomenuti problem je postojao i ranije, ali otvaranjem novog mosta postao je još veći.

Nažalost, trenutno je jedino rešenje bolja signalizacija u periodima „špica“ u saobraćaju, dok se ne proširi Zrenjaninski put od „Putnika“ do Padinske Skele.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Zato sto nema 3 trake,nego samo jedna.Ljudi kad se vracaju sa posla upadaju u guzvu na Zrenjanincu,a a deca prvog,drugog,treceg i cetvrtog razreda kad idu popodne u skolu nestrpljiva su kad se vracaju kolima kuci.Bolje neka pesace pored pijace.

Humanitarni koncert u Padinskoj Skeli: Srcem za Vuka-2014

Humanitarni koncert u Padinskoj Skeli – Srcem za Vuka

Zrenjaninski put: Tuča u prevozu, putnik dobio batine zbog psa-2014

Zrenjaninski put: Putnik zbog psa dobio batine u prevozu