Humanitarni koncert u Padinskoj Skeli: Srcem za Vuka-2014

Humanitarni koncert u Padinskoj Skeli – Srcem za Vuka

u Dešavanja od

Humanitarni koncert za šestogodišnjeg Vuka Lojkovića, koji boluje od cerebralne paralize, biće održan 20. decembra u 15 h u hali sportova u Padiskoj Skeli. Organizatori koncerta pod nazivom „Srcem za Vuka“ su Osnovna škola „Olga Petrov” iz Padinske Skele i Gradska opština Palilula.

U programu učestvovuju KUD PKB, dečji hor „Raspevane zvezdice”, baletska grupa „Flaj”, ritmička sekcija OŠ „Olga Petrov”, vrtić „Lastavica” iz Padinske Skele i solisti na harmonici Aleksa Vasiljević i Lazar Stanojević. Sav prihod sa koncerta namenjen je lečenju malog Vuka.

Svi učesnici humanitarne akcije uspeli su da skrenu pažnju javnosti na lepotu davanja i pomaganja u vremenu poremećenih vrednosti. Takođe, i mi želimo da skrenemo pažnju da ne smemo zaboraviti one kojima su ljubav i pažnja potrebni.

Zanimljivo:  Predstojećeg vikenda očekuje nas prvi borčanki inkluzivni festival

Vuk Lojković ima šest godina i boluje od cerebralne paralize, ne može da sedi, stoji i hoda, ne priča i ne vidi dobro. Sa šest meseci je počeo sa terapijama, prvo u državnim institucijama, a postepeno je išao i na razne privatne terapije kao sto su hiporehabilitacija, muzikoterapija, plivanje, logopedsko-tiflološke i fizikalne terapije.

Napredak postoji ali sve to nije dovoljno! Svi polažemo nadu u matične ćelije, nastavak dosadašnjih terapija i uključenje u nove. Da bi sve to ostvario, malom Vuku je potrebna naša finansijska pomoć!

Sada je na nama da učinimo nešto, da pokažemo da smo humani i saosećajni. Dokažimo da nam je život deteta i te kako bitan! Pokažimo da smo ljudi, saosećajni, brižni i humani.

Zanimljivo:  U četvrtak i petak besplatno klizanje u ledenoj dvorani Pionir

Vukova borba za život još nije završena. Zato se nadamo da je koncert „Srcem za Vuka” prilika da svako od nas da svoj mali doprinos njegovom ozdravljenju.

Ukoliko želite da date mali doprinos Vukovom ozdravljenju, račun je sledeći:
Dinarski žiro račun
Komercijalna Banka: 205-9011005351825-06
Lojković Vuk, Mrakovička 47/2 11090 Petlovo Brdo.

srcem-za-vuka-uplatnica-2014

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.