in

Još neizvesno da li će gradski prevoz saobraćati večeras posle 20.00 časova

Pošto je Vlada Srbije uvela policijski čas koji počinje večeras od 20.00 časova i trajaće svake noći do 05.00 ujutru, ostaje neizvesno kaka će biti situacija sa javnim gradskim prevozom i da li će autobusi saobraćati nakon 20.00 časova.

Za sada ostaje da će posle 20.00 časova važiti subotnji red vožnje, ali ne znamo još ništa. Ne zna se da li će posle 20 sati biti ikakvog saobraćaja – rekli su iz GSP-a.

Kako nezvanično saznajemo iz Sekretarijata za javni prevoz, još se čeka konačna odluka, ali veoma lako može da se desi da ne bude gradskog prevoza od 20.00 do 5.00.

Ostaje da se vidi kako će biti organizovani prvi/poslednji polasci, kao i prevoz za radnike treće smene.

Što se tiće taksi udruženja, izvesno je da oni neće voziri posle 20.00 časova, iako se čeka zvanično tumačenje od Ministarstva za saobraćaj i od kriznog štaba.

Ukoliko Ministarstvo za saobraćaj ne kaže drugačije, svaki taksista koji bude vozio posle 20 sati biće kažnjen sa 150.000 dinara.

Takođe, osim pripadnika vojske i policije drastično je pojačana i BusPlus kontrola. Kontrolori su skoncentrisani na okretnicama gde u tandemu po dvoje kontrolišu ulazak putnika na svaka vrata.

Sugrađanima, ipak, ovako dramatične kontrole u vanrednom stanju baš i nisu bile po volji.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Nastavnici se brzo snašli, stali pred kamere i ovladali društvenim mrežama

    GSP počinje da povlači autobuse u garaže već od 18.30 časova