Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Izmena saobraćaja u Borči zbog Ulice otvorenog srca 2015

Izmena saobraćaja u Borči zbog „Ulice otvorenog srca”

u Vesti od

Tokom održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca” u Borči, 1. januara, od 9 do 16 h, za saobraćaj će biti zatvorena ulica Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do raskrsnice sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića, odnosno od „Pikola” do „Đurđenovca”.

Tokom održavanja pomenute manifestacije, autobusi će saobraćati delimično izmenjenom trasom, pa će vozila sa linije 85 od raskrsnice ulica Zrenjaninski put-Bratstva i jedinstva do raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva-Valjevskog odreda-Ranka Miljića, u oba smera, saobraćati ulicama Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 96 će od raskrsnice ulica Zrenjaninski put-Ivana Milutinovića do raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva-Valjevskog odreda-Ranka Miljića, u oba smera, saobraćati ulicama Ivana Milutinovića i Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom.

Zanimljivo:  Danas i sutra planirana isključenja struje na levoj obali

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Prvog dana Nove godine Gradska opština Palilula organizuje manifestaciju pod nazivom „Ulica otvorenog srca u Borči“. Ona se u glavnom gradu organizuje još od 1988. godine i to je najlepši dan kada roditelji mogu da svečano prošetaju sa svojom decom…
Više informacija potražite na sajtu: https://www.lobi-info.rs/ulica-otvorenog-srca-u-borci-prvog-januara-2015-godine/

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh