in

Izmena saobraćaja u Borči zbog „Ulice otvorenog srca”

Izmena saobraćaja u Borči zbog Ulice otvorenog srca 2015
Izmena saobraćaja u Borči zbog Ulice otvorenog srca 2015

Tokom održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca” u Borči, 1. januara, od 9 do 16 h, za saobraćaj će biti zatvorena ulica Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do raskrsnice sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića, odnosno od „Pikola“ do „Đurđenovca“.

Tokom održavanja pomenute manifestacije, autobusi će saobraćati delimično izmenjenom trasom, pa će vozila sa linije 85 od raskrsnice ulica Zrenjaninski put-Bratstva i jedinstva do raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva-Valjevskog odreda-Ranka Miljića, u oba smera, saobraćati ulicama Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 96 će od raskrsnice ulica Zrenjaninski put-Ivana Milutinovića do raskrsnice ulica Bratstva i jedinstva-Valjevskog odreda-Ranka Miljića, u oba smera, saobraćati ulicama Ivana Milutinovića i Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Prvog dana Nove godine Gradska opština Palilula organizuje manifestaciju pod nazivom „Ulica otvorenog srca u Borči“. Ona se u glavnom gradu organizuje još od 1988. godine i to je najlepši dan kada roditelji mogu da svečano prošetaju sa svojom decom…
Više informacija potražite na sajtu: https://www.lobi-info.rs/ulica-otvorenog-srca-u-borci-prvog-januara-2015-godine/

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od 2015. filijala infostana na levoj obali biće ugašena

    Radno vreme radnji za novogodišnje i božićne praznike-2014

    Radno vreme prodavnica, pijaca i pošta na levoj obali tokom praznika