in

„Ulica otvorenog srca“ u Borči 1. januara 2015.

Ulica otvorenog srca u Borči prvog januara 2015 godine
Ulica otvorenog srca u Borči prvog januara 2015 godine

Ovih dana stanovnici Borče mogli su da primete da je postavljena novogodišnja rasveta duž ulice Bratstva i jedinstva kao najava da će se i ove godine održati manifestacija „Ulica otvorenog srca“.

Tradicionalno se nastavlja jedna od najlepših manifestacija u našem kraju, Opština Palilula organizovaće prvog januara manifestaciju „Ulica otvorenog srca“ u Borči od 9 do 16 h, u ulici Bratstva i jedinstva.

Ne propustite magične trenutke i zabavu koje se održavaju po četrvti put u našem kraju. Okupite svoje najmilije i uživajte u performansima  mađioničara, klovnova, žonglera i naravno Deda Mraza.

Ulica otvorenog srca - Borča 2014

 

Neka vam prvi dan Nove godine započne u društvu dragih prijatelja, komšija i sugrađana u „Ulici otvorenog srca“. Ne zaboravite da je manifestacija humanitarno-zabavnog karaktera i da ćete kupovinom prazničnih predmeta obradovati nekoga kome će to mnogo značiti. Na taj način svi zajedno pokazaćemo koliko stanovnici Leve obale Dunava mogu biti pozitivni i solidarni.

Duž ulice biće postavljeni štandovi sa raznovrsnim proizvodima domaće radinosti kao i štandovi gde se možete poslužiti čajem i kuvanim vinom. Bezbroj šarenih slatkiša za mališane i ukrasa za vaše domove podsetiće vas na magične trenutke kojih se svi rado sećamo tokom cele godine.

Ulica otvorenog srca u Borci
Očekuje vas fenomenalan muzičkim program za decu, u kome će učestvovati klovnovi, mađioničari, Deda Mrazice sa Deda Mrazom, koji će svakom detetu uručiti poklon. Zato ponesite svoje raspoloženje.

Svake godine su nas obradovali klinci i vaspitači iz predškolske ustanove „Boško Buha“, iz vrtića iz Borče – „Cvrčak“, „Dunavska bajka“, „Kockica“ i „Ježurko“. Nadamo se da će i nove generacije podeliti sa nama neke nove pesmice i recitacije.

Ulicom Bratstva i jedinstva, koja će biti zatvorena za saobraćaj, od semafora na ulasku u naselje sa Zrenjaninskog puta do semafora na raskrsnici sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića, moći ćete bezbedno da se krećete i uživate.

Možda nam sledi isčekivanje snežnog sjaja, ali smo zato dočekali novi most. I  neka nam on bude povod za još veće veselje i radost. Kako je porodica, baš kao i most, simbol veze i spajanja, vreme je da se radujemo svemu što nas čini humanijima i povezanijima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ambasador Rumunije posetio Ovču i uručio računare i knjige biblioteci „Milutin Bojić“

Deda Mraz sa Paliule

Stiže „Deda Mraz sa Palilule“ i u 2015.