in

Od 2015. filijala infostana na levoj obali biće ugašena

Od 2015 filijala infostana „Dunavski venac” sa leve obavle Dunava biće ugašena 29.12.2014.

Kako saznajemo, od 2015. filijala infostana „Dunavski venac” na levoj obali Dunava u Beogradu biće ugašena zbog racionalizacije poslovanja JKP „Infostan”.

Za sve sugrađane ubuduće će biti nadležna filijala u ulici Ilije Grašanina 5, koja će raditi radnim danima u dve smene i subotom.

Sa ciljem da se približi svojim korisnicima i omogući bolju, bržu i efikasniju komunikaciju sa njima, JKP „Infostan” produžava radno vreme velikih filijala od januara 2015. godine.

Radno vreme filijala Palilule od Nove godine trajno će biti produženo od 7.30 do 19.00 radnim danima, kako bi korisnici mogli da dođu na šaltere i u poslepodnevnim satima ulože reklamacije na komunalne usluge, urade promene na uplatnicama i reše eventualne nedoumice sa računom objedinjene naplate.

Pogoni Palilula, Čukarica, Novi Beograd, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara, na kojima je koncentrisano najviše korisnika, radiće i svake subote od 8 do 13 h. Svi korisnici za koje su nadležne manje radne jedinice „Infostana”, radnim danima u poslepodnevnim časovima i subotom mogu otići u bilo koju drugu filijalu.

„Naše preduzeće se produžetkom radnog vremena potrudilo da izađe u susret korisnicima i olakša im dolazak u filijale Infostana“, saopšeno je iz ovog javnog preduzeća.

Podsećamo korisnike da im je radnim danima od 7.30 do 15.30 na usluzi kontakt centar, gde mogu dobiti sve potrebne informacije pozivom na brojeve telefona 3954-414, 3954-420, 3954-423. Pored toga, svaka filijala ima i svoju mejl adresu, a na dobijene mejlove odgovrara se u roku od 48 sati.

Na decembarskim računima za korisnike svake pojedinačne opštine biće istaknute informacije o kontaktu i radnom vremenu filijala.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U OŠ „Rade Drainac“ održane novogodišnje predstave

    Izmena saobraćaja u Borči zbog Ulice otvorenog srca 2015

    Izmena saobraćaja u Borči zbog „Ulice otvorenog srca”