in

U OŠ „Rade Drainac“ održane novogodišnje predstave

U Osnovnoj školi Rade Drainac održane novogodišnje predstave29.12.2014.

Da leva obala Dunava u Beogradu može da se pohvali kretivnim radom svojih osnovnih škola, potvrđuju mnogobrojne pripredbe naših najmlađih i posvećenih učitelja i nastavnika.

Želimo da Vam prenesemo utiske iz Osnovne škole „Rade Drainac“ na Gredi u Borči, koja je 25. i 26. decembra za svoje najmlađe organizovala divne novogodišnje predstave.

Kao i svake godine, i ove su nastavnici muzičkog i učitelji spremili bogat i zanimljiv program i priredbama obradovali učenike 1-4. razreda.Da veliki entuzijazam postoji u njihovom radu, možete uvideti iz njihovih ličnih doživljaja.

„Osećali smo se kao da smo svi u lepoj novogodišnjoj bajci. Lepota dečje pesme, sjajna gluma i originalni kostimi pružili su nam izuzetan užitak. Kao velika škola, dokazali smo da pored nastave, učenici stižu da se bave i raznovrsnim vannastavnim aktivnostima u kojima uživaju i u kojima nastavnici veoma kvalitetno rade. Da smo škola koja pruža ruku i podjednaku šansu svima, uverile su nas muzičko-plesne tačke u koje su bili uključeni učenici sa posebnim potrebama. Sa nama su bili i naši budući đaci, predškolska grupa vrtića Kockica. Bili smo ponosni na svoju decu koja su nam ovom priredbom poželela iskrene, srdačne i tople novogodišnje želje!“

Sa velikim poštovanjem prema učiteljima i nastavnicima, mnogobrojne generacije mogu da potvrde da je upravo ova škola mnogima pružila fantastične uspomene kroz ovakav način rada sa decom. I nadamo se da će i buduće generacije imati tu privilegiju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Deda-Mraz-sa-Palilule-podelio-paketiće-u-Pioniru-29.12.2014.

    „Deda Mraz sa Palilule“ podelio paketiće u Pioniru

    Od 2015. filijala infostana na levoj obali biće ugašena