in

Izgradnja novog Doma zdravlja u Borči od decembra, a rok je 330 dana

Građani Borče su već odavno trebali da se leče u novom Domu zdravlja da je bilo prema obećanjima nadležnih, no nećemo sad da ulazimo u sitna crevca.

Naime, završena je javna nabavka za izvođenje radova na izgradnji zdravstvene stanice u Borči i radovi bi trebalo da startuju početkom decembra, a rok je 330 dana.

Objekat će se nalaziti u Ulici Koste Manojlovića i imaće blizu 7.000 kvadratnih metara.

Rezultat slika za lokacija novog doma zdravlja

– Zdravstvena stanica u sklopu ogranka „Dunavski venac” Doma zdravlja „Dr Milutin Ivković” sadržaće službu za zdravstevnu zaštitu predškolske dece, školske dece, odraslih građana, kućnog lečenja i palijativne nege, zdravstvenu zaštitu žena, polivalentnu patronažu, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku, laboratoriju, stomatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, internu medicinu, oftalmologiju, ORL, psihijatriju, apoteku, hitnu pomoć, sterilizaciju i službe neophodne za funkcionisanje ustanove – pojasnio je Petrović.

Ako dobro brojimo ovo je 8. put („U oktobru 7. put počinje izgradnja novog doma zdravlja u Borči„) da počinje izgradnja.

Što bi narod rekao, ko čeka taj i dočeka.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Još čudnija lokacija. Ko je planirao nikad u Borči nije bio. Pijac da prošire i ostatak u parking da pretvore. Možda je i to previše kolike su gužve tu. Oni još i vrtić tu hoće. Ja bih menjao lokaciju odmah ako nije kasno. Ovo će više biti problem nego boljitak za Borču. Gura se sve unutra a po obodima slobodne njive, da ne grade. Jeftinije da samo nakace na postojeće infrastrukture a tu je vec plivalo tokom vecih kiša.

Novo u Borči: Xbody trening koji menja 3 obična treninga

Dve osobe lakše povređene u nezgodi na Zrenjaninskom putu