in

Novo u Borči: Xbody trening koji menja 3 obična treninga

Živimo brzo, a svuda kasnimo. Na poslu previše sedimo a malo se krećemo. Obaveza je previše, a vremena malo. Hranimo se brzom hranom jer nemamo vremena da spremimo nešto zdravo.

Ovakav takav način života loše utiče na zdravlje, koje treba da nam bude na prvom mestu. Jedan od načina da budemo zdravi jeste da se hranimo zdravo, ali i da redovno vežbamo, što će uticati i da budemo zadovoljni svojim izgledom.

E sad, sama pomisao da je za vežbanje potrebno izdvojiti tri puta nedeljno po sat vremena (računajte dva sa odlaskom i povratkom), čini nam se teško izvodljivim pored silnih obaveza.

Takođe, od ideje da treba redovno da vežbamo brzo odustanemo, pa bismo najradije da prilegnemo na kauč isped TV-a i ništa ne radimo. Zar ne?

Izgovora više nema jer se u Borči otvorio nov centar za vežbanje „G gym“ studio koji preko Xbody EMS čini da jedan trening od 20 minuta zameni tri obična treninga.

Obzirom da je ovo novo i za nas, raspitali smo se šta je Xbody EMS trening? U pitanju je elektro mišićna stimulacija ili neuromišićna elektro stimulacija, odnosno izazivanje mišićne kontrakcije korišćenjem električnog impulsa.

Elektro mišićna stimulacija je dobila veću pažnju u poslednjih nekoliko godina zbog svog potencijala da služi kao sredstvo treninga snage za sportiste, ali rekreativce, kao i u rehabilitaciji i prevenciji atrofije mišića posle povreda.

Prve rezultate na svom telu možete primetiti već posle 3 nedelje, vežbanjem od samo 20 minuta 2 puta nedeljno, rekli su nam u ovom centru.

Xbody nema ograničenja i preporučuje se svima koji imaju višak kilograma, problem sa višečasovnim sedenjem i bolom u leđima.

Postavlja se pitanje zašto bismo sedeli kod kuće ispred TV-a kad imamo mogućnost brzog i efektnog vežbanja u našoj blizini?

Pored Xbody EMS treninga, „G gym“ studio nudi i plesni program za devojčice od 5 do 15 godina koje žele da imaju lep stav, elegantan korak i graciozni ples na podijumu za igru.

Posetite G gym Xbody studio u Borči, u Kosovopoljskoj 1 (preko puta pošte), probajte i videćete da je Xbody vežbanje od 5 minuta iscrpljujuće i da vam 20 minuta zaista dođe kao sat vremena vežbanja u teretani.

PS. Bili smo, probali i dobili upalu mišića!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Opština uzela, opština vratila: Linija 43 uskoro ponovo od Trga

Izgradnja novog Doma zdravlja u Borči od decembra, a rok je 330 dana