in

Promocije u Knjižari Čičak u susret novoj školskoj godini

Iako još nije poznato kako će biti organizovana nastava ove školske godine tj. da li đaci u školske klupe ili će kombinovano, roditelji ipak moraju pripremiti sve za svoje đake.

Dobro poznato mesto za pripremu polaska u školu je Knjižara Čičak u Borči koja ima sve od A do Š, jer je asortiman koji nude toliko je širok, da čak i najzahtevniji kupci izađu iz knjižare zadovoljni.

Ove godine su pripremili super promocije, naime prošlog četvrtka su imali promociju „Steadler“ i „Junior“ slikarskog pribora sa temom „Nacrtajte ljubav“, na kojoj su delili nagrade.

Glavne nagrade su bile ranac za dečaka i ranac za devojčicu uz mnogo utešhih nagrada drvene bojice i flomasteri.

Promocija „Junior“ slikarskog pribora sa temom „Nacrtajte ljubav“ traje i ove nedelje do petka 28. avgusta.

Promocije i akcije se nastavljaju pa u Knjižari Čičak u Borči u sredu 25. avgusta od 18 do 20 časova je nova promocija „Oktopus Univezal“, a u petak 27. avgusta je promocija „Pulse“ rančeva i „Pilot“ olovki piši-briši.

Glavna nagrada promocije „Pulse“ su anatomski ranačevi za dečaka i devojčicu i dve utešne nagrade školski setovi „Deli“ školskog pribora i sa slatkišima iz poslastičarnice „Mali šegrt“.

Knjižara Čičak se nalazi na adresi Trg Oslobođenja 80v u Borči, odnosno u Centru 3 na predzadnjoj stanici autobusa 95, 85, 96 i 105L.

Kako bi došli spremni i obavili kupovinu školskog pribora još brže i jednostavnije, predlažemo da iskoristite njihovu online prodavnicu i upoznate se sa kompletnom ponudom knjižare Čičak – cicakshop.rs.

Igrajte se, zabavite se i očekujte super nagrade

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Uskoro tender za izgradnju 90km kanalizacione mreže

Letnji red vožnje i sezonske linije od ponedeljka

Od danas zimski RED VOŽNJE: Više vozila, veće gužve