in

Humanitarni koncert u Ovči: Srcem za Vuka

Humanitarni koncert u Ovči: Srcem za Vuka
Humanitarni koncert u Ovči: Srcem za Vuka

Kulturno Umetničko društvo “Steaua” organizuje humanitarni koncert “Srcem za Vuka” u Domu kulture Ovča, 09. februara sa početkom u 19 časova. Malom Vuku je neophodna terapija matičnim ćelijama kako bi sa osmehom nastavio zdrav život i bezbrižno detinjstvo.

Predsednik Kulturnog Umetničkog društva „Steaua“ iz Ovče, Dorel Čina je došao na ideju da pomogne malom Vuku sa jednim Humanitarnim koncertom pod nazivom „Srcem za Vuka“. Sva prikupljena novčana sredstva biće namenjena za Vukovo dalje lečenje.

Humanitarni koncert podržala je Opština Palilula, na čelu sa predsednikom Stojanom Nikolićem, kao i naš već dobro poznati dečiji hor „Raspevane zvezdice“ koje se trude da nesebično pruže pomoć onima kojima je to potrebno. Takodje i Udruženje žena „Etno Art“, Udruženje Rumuna i Udruženje poljoprivrednika iz Ovče su podržali ovaj humanitarni koncert.

Svi učesnici humanitarne akcije žele da skrenu pažnju i lepotu davanja i apeluju na sve ljude dobre volje da dodju u nedelju, 09.02.2014. sa početkom u 19 časova u Dom kulture u Ovči, ulaz je čitavih 200 dinara.

Vuk Lojković ima 5 godina i ima cerebralnu paralizu, ne može da sedi, da stoji, da hoda, ne priča i ne vidi dobro. Sa šest meseci je počeo sa terapijama, prvo u državnim institucijama, a postepeno je išao i na razne privatne terapije kao sto su hiporehabilitacija, muzikoterapija, plivanje, logopedsko-tifloloske terapije, fizikalne terapije.

Napredak postoji ali to sve nije dovoljno! Svi polažemo nadu u matičnim ćelijama i nastavak dosadašnjih i uključenje u nove terapije. Da bi sve to ostvarili malom Vuku je potrebna naša finansijska pomoć .

Sada je na nama da učinimo nešto, da pokažemo da smo humani i saosećajni. Dokažimo da nam je život deteta itekako bitan, pokažimo da smo ljudi, saosećajni, brižni i humani.

Vukova borba za život još nije završena, zato se nadamo da je koncert “Srcem za Vuka” prilika da svako od nas da svoj mali doprinos njegovom ozdravljenju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Padinska skela dobila azilante

    Padinska Skela dobila azilante

    Da li ste znali... LOBI INFO

    Vrbovski je dobio naziv u znak sećanja na poginulog kapetana