in

Humanitarni bazar u Borči još jednom pokazao koliko Borčani imaju veliko srce

U Borči je u subotu održan humanitarni bazar za pomoć našim sugrađankama Dragani Kojić i maloj Lani Jovanović, a sugrađani su još jednom pokazali koliko veliko srce imaju!

Veliki broj sugrađana odazvao se na ovu humanitarnu akciju, kao što uvek i bude slučaj. Brojne sugrađanke učestvovale su i u samoj organizaciji, ali i njihove jače polovine.

Svi koji su mogli da podrže ovu akciju zaista su se i odazvali, počev od firme koja je donirala štandove, do nadležnih za dobijanje dozvola, pa sve do sugrađana.

Bazar je upotpunio i animator koji je pevao i družio se sa najmlađima i time dodatno ulepšao ovaj humanitarni bazar.

Mnoge radnje u Borči prilikom organizacije dozvolile su da se plakati sa najavom ove akcije istaknu u njihovim objektima.

Kako su organizatori objavili sakupljeno je 124 hiljade dinara tokom ove akcije. Novac će biti uplaćen u jednakim delovima, na Draganin i Lanin račun kod fondacije „Budi human“.

Ovo nije prva akcija ovog tipa koju su Borčani i drugi sugrađani sa leve obale organizovali za svoje komšije. Verujemo da neće biti ni poslednja.

Još jednom smo pokazali da Borča i leva obala imaju ogromno srce i još veću volju da jedni drugima pruže pomoć kada je to potrebno.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Broj dece u beogradskim vrtićima drastično je manji nego inače

    Počelo prijavljivanje za projekat „Moja prva plata“, šansa za nezaposlene