in

Uskoro humanitarno veče za pomoć Dragani Đurić iz Borče

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u Borči nas uskoro očekuje humana akcija u organizaciji Andrejevog etno sela, za pomoć našoj sugrađanki Dragani Đurić, koja boluje od moguće Multiple skleroze, moguće neuroborelijoze, moguće mijastenije gravis, moguće sarkoidoze, moguće bolesti sistemskog vezivnog tkiva.

Humanitarno veče biće održano u subotu, 01. februara od 18.00 časova u Andrejevom etno selu u naselju Popova bara.

Kako nam je Dragana objasnila, veliki broj sugrađana ali i pravnih lica odazvao se da joj pomogne, a do ove akcije došlo je sasvim spontano.

Draganu inače poznaje veliki broj sugrađana sa leve obale, jer je njeno zaposlenje bilo takvo da je svakodnevno bila u kontaktu sa sugrađanima. Uvek se trudila da svima pomogne i izađe u susret, da bude pre svega čovek.

Svi oni koji posete Andrejevo etno selo 01. februara pomoći će Dragani, jer sav prihod od ove humane večeri će biti doniran za Draganino zdravlje.

Ovoj večeri pridružili su se i umetnici pa će za muziku i atmosferu biti zaduženi Milorad Ranković i Goran Martić sa svojim bendom iz Padinske Skele. Odazvali su se i književnici i pesnici, a tokom večeri nastupiće i KUD PKB.

Kako saznajemo postoji mogućnost da će se pojaviti i Goran Stojićević Karamela sa gostom iznenađenja, ali ovu informaciju još uvek nismo potvrdili.

Nadamo se da će svi koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj humanoj akciji, a o drugim načinima da pomognete Dragani više možete saznati OVDE.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Đaci iz Sremca odneli prvo mesto na konkursu Pokreni reciklažu

    Pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Jovanjdan