Opština Palilila - Palilulci - 02.08.2013
Opština Palilila - Palilulci - 02.08.2013

Hrabrim Palilulcima uručene nagrade i priznanja

u Vesti

Tradicionalna priznanja GO Palilula iz oblasti zaštite i bezbednosti uručene su nagrade i priznanja najzaslužnijim organizacijama i pojedincima.

Nagrade hrabrim Palilulcima uručili su zamenik predsednika Opštine Palilula Ljubiša Đurović i pomoćnik predsednika Opštine Duško Janićijević.

Plaketa bezbednosti i zaštite uručena je Odeljenju protivpožarne zaštite PKB Korporacije i Vatrogasno-spasilačkoj jedinici Borča.

Značke bezbednosti i zaštite dobili su: Jojić Radiša, komandir Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Vatrogasne brigade Beograd , Lazić Verica, profesor biologije iz OŠ „Stevan Sremac“, Milinković Radenko , predsednik Vatrogasnog saveza opštine Palilula i Todorović Zoran, službenik „ Železničko-tehničke“ škole.

Značke su uručene i zaposlenima GO Palilula koji nisu deo vatrogasnog tima ali su se istakli u akciji gašenja požara koji je izbio u zgradi opštine 2012. godine.

Zamenik predsednika GO Palilula pohvalio je rad i nesebično angažovanje nagrađenih i njihovog tima i pohvalio zapažena mesta na takmičenjima vatrogasnih službi hrabrih Palilulaca koji su ove godine nagrađeni i srebrnom značkom na Vatrogasnoj Olimpijadi u Francuskoj.

U ime nagrađenih zahvalio se Radenko Milinković, predsednik Vatrogasnog saveza opštine Palilula koji je istakao da će im priznanja biti podstrek za buduća angažovanja u humanom poslu.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH