in

Hrabrim Palilulcima uručene nagrade i priznanja

Opština Palilila - Palilulci - 02.08.2013
Opština Palilila - Palilulci - 02.08.2013

Tradicionalna priznanja GO Palilula iz oblasti zaštite i bezbednosti uručene su nagrade i priznanja najzaslužnijim organizacijama i pojedincima.

Nagrade hrabrim Palilulcima uručili su zamenik predsednika Opštine Palilula Ljubiša Đurović i pomoćnik predsednika Opštine Duško Janićijević.

Plaketa bezbednosti i zaštite uručena je Odeljenju protivpožarne zaštite PKB Korporacije i Vatrogasno-spasilačkoj jedinici Borča.

Značke bezbednosti i zaštite dobili su: Jojić Radiša, komandir Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Vatrogasne brigade Beograd , Lazić Verica, profesor biologije iz OŠ „Stevan Sremac“, Milinković Radenko , predsednik Vatrogasnog saveza opštine Palilula i Todorović Zoran, službenik „ Železničko-tehničke“ škole.

Značke su uručene i zaposlenima GO Palilula koji nisu deo vatrogasnog tima ali su se istakli u akciji gašenja požara koji je izbio u zgradi opštine 2012. godine.

Zamenik predsednika GO Palilula pohvalio je rad i nesebično angažovanje nagrađenih i njihovog tima i pohvalio zapažena mesta na takmičenjima vatrogasnih službi hrabrih Palilulaca koji su ove godine nagrađeni i srebrnom značkom na Vatrogasnoj Olimpijadi u Francuskoj.

U ime nagrađenih zahvalio se Radenko Milinković, predsednik Vatrogasnog saveza opštine Palilula koji je istakao da će im priznanja biti podstrek za buduća angažovanja u humanom poslu.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zaprašivanje komaraca iz aviona - Borča - 02-03 avgust 2013

    Danas i sutra zaprašivanje komaraca iz aviona

    BSK iz Borče - JSL

    BSK iz Borče se ipak ne vraća u elitu