in

Golman Donjeg Srema se plaši BSK Borče

Golman Donjeg Srema se plaši BSK Borče - 2016

Ljubitelji fudbala na pećinačkoj „Katpoint Areni“ će biti u prilici da gledaju svoje ljubimce u okviru 17. kola Prve lige Donji Srem dočekuje naš BSK iz Borče.

BSK se trenutno nalazi u zoni ispadanja jer je 14. na tabeli od 16. timova, dok je Donji Srem u sredini ali sa samo 3 boda više od BSK-a.

Dok su navijači, po običaju, optimisti, mladi golman Matija Šegavac je vrlo oprezan.

– Tabela ne pokazuje pravu snagu našeg revala. Jesenas smo remizirali na njihovom terenu i tada smo uvideli da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi. Nema sumnje da nam najveća opasnost preti od njihovog kapitena Jovanovića, kojio je, po mom mišljenju, „udarna poluga“. Veoma poštujem kolegu Puletića, koji je tokom prvog dela sezone dobro branio, rekao je Matija za Sportin.

I dodao, dočekujemo BSK Borču u nešto jačem sastavu u odnosu na onaj od propšle subote. Nakon „prinudnog odmora“ zbog kartona, u tim se vraćaju Rakić i Đorđević. Na žalost, Soldatović će pauzirati iz istog razloga. Bez obzira na sve, obećavam da ćemo dati sve od sebe da u prvoj prolećnoj utakmici na našem stadionu pobedom obradujemo navijače. Naravno, njihova pomoć nam je preko potrebna.

Utakmica izmeđi Donjeg Srema i BSK Borče se igra u subotu 12. marta sa početkom u 14 časova.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nivo Dunava iznad granice redovne odbrane

ZA ČISTIJUU LEVU OBALI

ZA ČISTIJU LEVU OBALI: Prijavite deponiju i napuštena vozila