in

ZA ČISTIJU LEVU OBALI: Prijavite deponiju i napuštena vozila

ZA ČISTIJUU LEVU OBALI

Pozivamo sve sugrađane da prijave lokacije na kojima se nalaze neuređene površine i zapuštene zelene površine, površine sa smećem i građevinskim šutom.

Po prijavi gradska komunalna preduzeća će obići divlje deponije i na osnovu stanja na terenu utvrdiće se prioriteti čišćenja.

Prioriteti čišćenja će zavisi od toga koliko je deponija udaljena od naseljenih objekata, veličine deponije i slično.

Takođe, možete prijaviti vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim površinama, javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe parkiranju i ostavljanju vozila.

Ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP „Parking servis” ukloniće napuštena vozila u akciji koja uskoro počinje.

Za prijave deponija i sve informacije građani se mogu obratiti „Beokom servisu” na telefone 0800-11-00-11 za pozive iz fiksne mreže Telekoma ili 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Nije problem prijaviti deponiju i brzo ce biti uklonjena .Problem je kako zastititi ta mesta da se ponovo ne pojavi deponija .U Glogonjskom Ritu ima nekoliko divljih deponija koje su pre dva meseca bile uklonjene ali sta vredi nesavesni kradjani tog naselja su ponovo napravili deponiju.Po mom misljenju kada bi komunalna policija malo cesce svracala u to naselje i da pri tom kazne bar dvoje da bi to bilo resenje.Sta reci pokradeno je oko 20 kilometara pruge od Ovce do Padinske Skele a da policija nije reagovala cak i na pozive gradjana .

Golman Donjeg Srema se plaši BSK Borče - 2016

Golman Donjeg Srema se plaši BSK Borče

Kanalizacija u narednih 10 godina: Najviše sredstava dobija Palilula - 2015 - 2025

Najviše sredstava dobija ta leva strana Dunava