in

Devojke niškog Mašinca savladale „Borčanke“

Niš ekspres“ je protutnjao Borčom. Fudbalerke Mašinca lako su stigle do bodova u duelu sa BSK. Debitant, osim u prvih pet-šest minuta, nije uspeo ozbiljnije da parira rivalu, koji se može pohvaliti brojnim titulama u prvenstvima kako na prostorima bivše SFRJ, tako i danas, bez obzira na to što je primat sada u avliji subotičkog Spartaka.

Mašinac jak za BSK

Kakvu – takvu utehu, devojke sa popularne borčanske „Špinjate“ mogu da potraže u spornoj situaciji iz 10.minuta kada je Mašinac poveo. Kostićeva je uputila udarac glavom, golman Marina Petković je intervenisala, a na asistenciju pomoćnog sudije Suzane Stanojević, glavni delilac pravde Biljana Lukić je pokazala na – centar. Domaće su protestvovale, ali sudijska se nije promenila – 0:1.


Sve što se posle toga dešavalo ide na vodinicu Nišlijki. Kostićeva, Buklatovićeva, Nikolićeva, Smiljkovićeva i ostale u „zelenim“ dresovima“ radile su sa odbranom BSK šta su htele. Na kraju igračice BSK mogu da budu zadovoljne što je „samo“šest lopti završilo iza leđa golmana Marine Petković – 0:6.

Gledano pojedinačno kod gošći su blistale trostruki strelac Ivana Kostić, zatim Bulatovićeva sa dva gola, a u strelce se upisala i Lilićeva. Sjajnu rolu imale su Nikolićeva, Dimitrijevićeva… Kod domaćih golman Petković je spasila BSK još uvediljivijeg poraza, a od igračica kvalitet za Prvu ligu potvrdile su Marija Zorić (kapiten) i „desetka“ Katarina Petrović.

BSK BORČA – MAŠINAC 0:6 (0:3)

U sledećem kolu (6.oktobra), BSK gostuje u Knjaževcu ekipi Nivesa.

Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac
Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac
BSK Mašinac BSK Mašinac BSK Mašinac
BSK Mašinac BSK Mašinac BSK Mašinac

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Đubre van kontejnera

    Višak đubreta ili manjak kontejnera?!

    Trener za ceo život