Devojke niškog Mašinca savladale "Borčanke"

Devojke niškog Mašinca savladale „Borčanke“

2 minuta za čitanje

Niš ekspres“ je protutnjao Borčom. Fudbalerke Mašinca lako su stigle do bodova u duelu sa BSK. Debitant, osim u prvih pet-šest minuta, nije uspeo ozbiljnije da parira rivalu, koji se može pohvaliti brojnim titulama u prvenstvima kako na prostorima bivše SFRJ, tako i danas, bez obzira na to što je primat sada u avliji subotičkog Spartaka.

Mašinac jak za BSK

Kakvu – takvu utehu, devojke sa popularne borčanske „Špinjate“ mogu da potraže u spornoj situaciji iz 10.minuta kada je Mašinac poveo. Kostićeva je uputila udarac glavom, golman Marina Petković je intervenisala, a na asistenciju pomoćnog sudije Suzane Stanojević, glavni delilac pravde Biljana Lukić je pokazala na – centar. Domaće su protestvovale, ali sudijska se nije promenila – 0:1.


Sve što se posle toga dešavalo ide na vodinicu Nišlijki. Kostićeva, Buklatovićeva, Nikolićeva, Smiljkovićeva i ostale u „zelenim“ dresovima“ radile su sa odbranom BSK šta su htele. Na kraju igračice BSK mogu da budu zadovoljne što je „samo“šest lopti završilo iza leđa golmana Marine Petković – 0:6.

Gledano pojedinačno kod gošći su blistale trostruki strelac Ivana Kostić, zatim Bulatovićeva sa dva gola, a u strelce se upisala i Lilićeva. Sjajnu rolu imale su Nikolićeva, Dimitrijevićeva… Kod domaćih golman Petković je spasila BSK još uvediljivijeg poraza, a od igračica kvalitet za Prvu ligu potvrdile su Marija Zorić (kapiten) i „desetka“ Katarina Petrović.

BSK BORČA – MAŠINAC 0:6 (0:3)

U sledećem kolu (6.oktobra), BSK gostuje u Knjaževcu ekipi Nivesa.

Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac
Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac Borčanke - Mašinac
BSK Mašinac BSK Mašinac BSK Mašinac
BSK Mašinac BSK Mašinac BSK Mašinac

 

Ostavite odgovor

Đubre van kontejnera
Prethodna priča

Višak đubreta ili manjak kontejnera?!

Trener za sve
Sledaća priča

Trener za ceo život

Poslednje od Najnovije sportske vesti