in

BSK jednim pogotkom tri boda

Danas je na stadionu „Vizelj park“ u Borči najbolji fudbalski klub sa leve obale Dunava dočekao Kolubaru iz Lazarevca. Nakon napornih 90 minuta, domaćin se izborio za pobedu i uzeo tri boda.

Vremenski uslovi nisu bili idealni za igru ali to nije sprečilo igrače oba tima da ovu utakmicu učine dinamičnom.

Utakmica je počela u 16.30 a na teren su od domaćih igrača izašli: Bogdanović Slaviša (1), Grbić Dušan (3), Stojković Danijel (5), Radak Miroslav (6), Dabić Stefan (11), Jelić Igor (4), Kiković Danko (8), Plavšić Dušan (2), Lapčević Renato (9), Jovanović Jordan (10) i Radović Nikola (7).

Što se tiče igrača protivničkog tima, u startnoj postavi bili su Ranković Nenad (12), Radenović Vasilije (2), Bubanja Vladimir (5), Milošević Danilo (6), Stojković Aleksandar (8), Stepanović Uroš (10), Paunović Rodoljub (11), Morariju Danijel (13), Srećković Nenad (14), Milošković Stanimir (21) i Šakić Nikola (23).

Sa akcijom se krenulo već u 2. minutu od strane igrača u plavo-belim dresovima a potom su usledili sukcesivni napadi koji su podizali atmosferu među mahom domaćim navijačima.

bsk-kolubara-2015-09-19-3

Već u 11. minutu jednom igraču BSK-a morala je biti ukazana prva pomoć na terenu što su igrači oba tima iskoristili za kratko osveženje i predah od sparine koja je prekrivala „Vizelj park“.

bsk-kolubara-2015-09-19-2

U 37. minutu gosti imaju priliku za šut iz kornera ali ne uspevaju ugroziti mrežu domaćina. Do kraja prvog poluvremena igrači Kolubare dobijaju još jedan korner ali rezultat ostaje nepromenjen – 0:0.

Drugo poluvreme počelo je dvema izmenama u timu BSK-a. Izlaze Stojković i Dabić a umesto njih ulaze Simunović Vladimir (18) i Gordić miloš (13). Sedam minuta od početka igre gosti su ti koji silovito napadaju u nekoliko navrata ali ne uspevaju postići pogodak.

Od 60. i narednih nekoliko minuta, domaći tim igra sa igračem manje jer se kapitenu pruža prva pomoć kraj terena. Igrači oba tima dinamično igraju i napadaju.

bsk-kolubara-2015-09-19-5

U 63. minutu sledi i treća izmena u timu plavo-belih – izlazi Lapčević a ulazi Bujšić Mićun (16), a pet minuta kasnije i u timu iz Lazarevca – umesto Srećkovića ulazi Ivković Dušan (7).

Nakon 20-ak minuta žustre igre tokom koje je više igrača na terenu imalo problema sa grčevima, konačno u 84. minutu kapiten domaće reprezentacije Jordan Jovanović postiže fantastičan gol!

bsk-kolubara-2015-09-19-6

Sudija produžava drugo poluvreme za čitavih pet minuta što podiže tenziju i među igračima i na tribinama ali plavo-beli momci uspevaju sačuvati rezultat i uzeti tri boda!

Svaka čast momci!

bsk-kolubara-2015-09-19-7

Sledeće nedelje BSK gostuje Zemunu. Nadamo se da će i tamo naši momci uzeti tri boda.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Centar za azilante u Krnjači najveći u Srbiji i još uvek raste

Starica pala pod zadnji točak autobusa u Kotežu - 2015

TEŠKO POVREĐENA ŽENA: Pala pod zadnji točak autobusa u Kotežu