in

Borčanci bi da prevare tradiciju

Borča – Trener fudbalera BSK-a iz Borče Goran Milojević rekao je danas da njegova ekipa želi da sruši tradiciju u trećem kolu Super lige, pošto do sada protiv Vojvodine nikada nije osvojila ni bod.

Goran Milojević, trener BSK-a, nada se da će njegovi puleni, uprkos tradiciji, uspeti da savladaju Vojvodinu u trećem kolu Super lige.

„BSK nikada nije pobedio niti igrao nerešeno sa Vojvodinom, tradicija je neugodna, ali želimo da je srušimo. Imperativ nam je da ne izgubimo. Biće veoma teško pošto igramo protiv izvrsne ekipe“, rekao je Milojević novinarima na stadionu u Borči.

„Idemo u Novi Sad da se nadigravamo, da nametnemo naš ritam, a koliko ćemo uspeti u tome ne znam, s obzirom da je protivnik vrlo kvalitetan„, dodao je on.

Milojević u Novom Sadu neće moći da računa na povredjenog Aleksandra Đukića, kao i Vuka Sotirovića koji još nije dobio neophodan sertifikat za igranje u Super ligi.

Nama je bitno da ne gubimo utakmice na svom terenu, tu da pravimo razliku, a na strani šta uradimo. Prošle godine smo u gostima igrali mnogo dobro, a kod kuće veoma slabo. Ne znam da li je to zbog stila koji je gajio prethodni trener„, kazao je Milojević.

Vezni fudbaler Borče Jordan Jovanović ocenio je da njegov klub može da osvoji bod na gostovanju Vojvodini.

Videćemo šta ćemo uraditi, nismo dobro igrali protiv Vojvodine prethodnih sezona i nadam se da ćemo konačno uspeti da osvojimo bod. Iskusni su, kvalitetni, ali možemo da se vratimo sa pozitivnim rezultatom„, ocenio je Jovanović.

Utakmica između Vojvodine i BSK-a igraće se u subotu u 19.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Izvor: Sportske net

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Borča - Sestre Moldovan srpske olimpijke u kajaku

    Počelo čišćenje „olimpijskog” kanala Vizelj

    Građani naselja Kotež odazvali se akciji „Moj komšiluk – Popravimo zajedno”