Beogradska Amazonija, foto: Igor Manov

“Beogradska Amazonija” fotografija Igora Manova u finalu za najlepšu sliku Srbije

u Društvo/Vesti

Preko 50.000 ljudi je glasalo na trećem po redu konkursu za izbor “100 najlepših Slika Srbije”. Stručni žiri odabrao je 12 najlepših, a među njima i fotografiju Beogradske Amazonije, autora Igora Manova.

Ove godine na konkurs je prijavljeno preko 1.100 fotografija koje su Srbiju prikazale u jednom sasvim novom svetlu – divnu, bajkovitu i jedinstvenu. Profesionalni fotografi i amateri koji su imali sreće da vide i ovekoveče te čarobne trenutke podelili su ih sa nama.

Građani su svojim glasanjem izdvojili 100 najlepših fotografija. Stručni žiri u sastavu: Časlav Petrović, profesionalni fotograf, snimatelj i pedagog; Ivan Grlić, predsednik Sekcije fotografija ULUPUDS-a i Darko Nikolić, profesionalni fotograf i reditelj, je od tih 100 fotografija izabrao 12 najboljih koje ulaze u veliko finale.

Fotografija Igora Manova, nastala na levoj obali, po broju dosadašnjih glasova je na zavidnom četvrtom mestu. Prikazuje Beljaricu, poznatiju kao “Beogradska Amazonija”, područje bogato biljnim i životinjskim svetom.

Ovim putem čestitamo Igoru na uspehu koji je ova fotografija postigla, a više o Beogradskoj Amazoniji možete pročitati OVDE.

Ponosni smo što je ova fotografija nastala baš nalevoj obali i što prikazuje lepotu i bogatstvo prirode u našem delu grada.

Foto: Igor Manov

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Društvo

Idi na VRH