in

Andrej Raičević, trener u FK BSK: Sa Alenom ka Prvoj ligi!

Na poziv Alena Tupajića, svog dugogodišnjeg prijatelja, Andrej Raičević prihvatio je predlog da bude njegov pomoćnik u stručnom štabu srpskoligaša iz Borče.

Saradnja je počela na početku priprema za novo prvenstvo. Kako kaže, veliko je zadovoljstvo što se našao u takvom društvu. Alen je šef stručnog štaba, a Andrej prvi asistent.

Uz pomoć ljudi iz Kluba, posebno sportskog direktora Dejana Milovanovića, legende Crvene Zvezde, zajedno privode kraju pripremni deo.

Sa velikim optimizmom dočekujemo početak sezone na srpskoligaškim terenima, gde imamo visoke ambicije, i zajednički cilj nam je da pružimo dobre igre i osvojimo prvo mesto, kako bi se plasirali u Prvu ligu” – kaže Andrej. 

Kako Andrej kaže, pripremni deo prošao je odlično. Od 8. jula, imali su po dva treninga dnevno, kao i boravak na kampu nedelju dana, u Sportskom centru Vizelj.

Ostvarili smo i dobru komunikaciju između iskusnih igrača i onih koji dolaze, i nadamo se da ćemo sa ubedljivo najmlađom ekipom u svim srpskim ligama, postići uspeh.

Nakon svega, mnogi ističu da nailazi neko novo vreme, kada će se na levoj obali ponovo igrati fudbal za sve sladokusce, i poštovaoce kluba sa dugodišnjom tradicijom.

Izvor: S.J. plusonline.rs

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sređivanje stambenih zgrada upola jeftinije uz subvenciju!

    GSP tvrdi da ima dovoljno vozača, a na levoj obali prevoz očajan