in

AKCIJA! Podrži Lobi danas za nove vesti sutra

Kao što svi znate, ali ako ima onih koji ne znaju, blog/portal Lobi Info je osnovan 2012. godine i od samog starta je bio i ostao NEZAVISNI društveno-zabavni portal namenjen svim građanima leve obale Dunava u Beogradu.

Biti nezavisan znači pisati slobodno i onako kako misliš!

Naš urednični tim se nije menjao od osnivanja, ali autori na portalu jesu. Urednici i većina autora je godina radila i radi bez ikakve naknade. Što i jesta naš slogan „Lobi kao hobi“.

Od prošle godine tj. korone najveći problem portala Lobi je postalo njegovo finansiranje, obzirom da više nemamo dovoljno slobodnog vremena kao nekada (kad smo momci bili).

Da bi imali ažurne i tačne vesti uvek smo imali jednog autra (novinara) koji je radio na portalu i on je imao „mesečnu nadoknadu“ za svoj rad.

Pomenuta „mesečna nadoknada“ se finansirala delom kroz marketing i reklame, ali dobrim delom direktno iz „džepova osnivača“.

Reklamiranje firmi na portalu je usled Covid-a opao drastično i dokazao da je finansiranje Lobi portala na ovaj način dugoročno neodrživo.

Od početka 2021. godine nismo imali mnogo vesti, i to što smo imali je zahvaljujući Slobodanu Tanaskoviću koji volontira na portalu (kojem se od

❤

zahvaljujemo).

Ako neko želi da volontira može se prijaviti OVDE.

Najiskrenija želja nam je da Lobi opstane i budućnosti, da imamo više aktivnih autora vesti, da fizički možemo da stignemo na više lokacija i obradimo više vesti, da imamo više novinara, lektora i reportera, ali to bez finansija prosto nije moguće.

Stoga smo pokrenuli akciju „Podrži Lobi danas za nove vesti sutra“ gde nas možete jednokratno častiti kafom ili se pretplatiti mesečno za podršku portalu Lobi.

  1. „Kupi Lobi Info kafu“ – jednokratna podrška gde vi birate da li ćete nas častiti sa 1, 2, 5 ili koliko god želite kafa
  2. „Borba za opstanak“ – mesečna pretplata 1 eur (godišnja 10 eur)
  3. „Nema dosadnih reklama“ – mesečna pretplata 2 eur (godišnja 20 eur)
  4. „Podržavate da istražujemo“ – mesečna pretplata 5 eur (godišnja 50 eur)

Kako to možete učiniti? Jednostavnim klikom na sličicu ispod, u meniju ili gde god na sajtu vidite „Podrži Lobi“.

Na ovom principu funkcionišu Gardian, New York Times, Washington Post i mnogi drugi, što su oni bolji od nas i zašto ne bi tako mogli i mi 😉

Hvala svima od ❤

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od sutra džambo kontejneri u Borči

    Zbog buke sledi zatvaranje objekata i kazne od 150.000 dinara