in

Zbog radova na Zrenjaninskom putu zatvaraju dve trake

Zbog radova na Zrenjaninskom putu biće zatvorene dve kolovozne trake - 2015
Zbog radova na Zrenjaninskom putu biće zatvorene dve kolovozne trake - 2015

Od sinoć 12. januara do nedelje 17. januara zbog radova na Zrenjaninskom putu doći će do izmene režima saobraćaja u vremenskom periodu od 22 do 5 h.

JP „Putevi Srbije“ će izvoditi radove na postavljanju betonske ograde sa Nju Džerzi elementima i razdvajanju kolovoznih traka Zrenjaninskog puta. Radovi će se izvoditi na delu puta posle raskrsnice za Borču i Ovču.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka u oba smera, a zatvoreni deo puta će biti obeležen signalizacijom i obezbeđen saobraćajnom opremom.

„Molimo sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, budu oprezni u vožnji i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove„, rečeno je u saopštenju JP „Putevi Srbije“.

Pozivamo nadležne da čuju glas naroda leve obale

Mišljenja građana leve obale oko pregrađivanja Zrenjaninskog puta su podeljena.

Oni koji podržavaju ovu akciju smatraju da se ogradom povećava bezbednost jer neće biti skretanja preko duple pune ili obilaženja kolone dok su gužve, što je čest slučaj, kao i da će broj pretrčavanja pešaka biti manji.

preko duple pune zrenjaninski put 2014

Međutim, oni koji je ne podržavaju smatraju da usled nepovoljnih vremenskih uslova, snega i nanosa vetrova, Zrenjaninski put neće moći adekvatno da se očisti. Drugi smatraju da će to usporiti hitnu pomoć, policiju i vatrogasce u hitnim intevencijama, a ima i onih kojima je ova ograda ružna.

Mi podržavamo akcije koje doprinose povećanju bezbednosti u saobraćaju, ali pozivamo nadležne da ponekad saslušaju glas naroda, posebno onih koji već decenijama unazad putuju Zrenjaninskim putem.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Izgrađena kuća u Ovči kao deo projekta „ Kuća od srca "-13-1-2015-02

Izgrađena kuća u Ovči kao deo projekta „Kuća od srca“

Gradi se novi parkić za decu u Borči-2015

Gradi se novi parkić za decu u Borči posle dugo vremena