in

Završeno asfaltiranje u Despota Stefana, sledi signalizacija

Pisali smo ranije o radovima na zameni asfalta u Bulevaru despota Stefana i kako se odražava na saobraćaj u toj prometnoj ulici u centru grada kroz koju prolaze svi naši sugrađani sa leve obale koji se upute ka gradu.

Dobili smo obaveštenje od informativne službe JKP „Beograd put“ da su radovi u Bulevaru despota Stefana završeni.

Nakon zamene asfalta sledeći postupak u procesu je obeležavanje horizontalne signalizacije.

Obišli smo Bulevar despota Stefana da proverimo sve informacije i možemo potvrditi da su sve rupe zakrpljene, a signalizacija je delimično obeležena; počelo se sa označavanjem pešačkih prelaza na raskrsnicama od Ulice vojvode Dobrnjca ka Pančevačkom mostu.

Trenutno nema radnika tog javnog komunalnog preduzeća na terenu, pretpostavka je da će se ti poslovi, kao i asfaltiranje, raditi noću, te se ne očekuje da će zbog tih radova doći do zastoja u saobraćaju, bar ne većih od svakodnevnih zastoja koji već danima pogađaju ovu saobraćajnicu i okolne tačke.

I dalje savetujemo vozače i ostale sugrađane koji koriste javni prevoz da se prvo informišu o stanju na ulicama grada, bace pogled na kamere postavljene na glavnim saobraćajnim čvorištima i da polaze na put ranije kako bi izbegli moguća kašnjenja.

Gužve su česte i svakodnevne još otkako su počeli radovi na prometnim saobraćajnicama od Bulevara Oslobođenja i Slavije do Ruzveltove, nadležni obećavaju završetak do kraja meseca, nadamo se da će se ispoštovati rokovi i da će svi građani uskoro moći bez problema stizati do svojih odredišta.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Delovi Krnjače i danas bez vode

OPREZ: Lažni humanitarci na Paliluli